nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, November 13, 2012

::MALAM-MALAM KAMI::

Assalamualaikum to all.


First of all, selamat bercuti buat sapa yang cuti.hihihihihi (contohnya macam aku)



So, harini aku tak plan aktiviti apa lagi, sebab purse agak nipih di kala ini..hihihihi. Jadi kalau nak keluaq jugak tu, keluaq cuci mata saja la kot, tanpa aktiviti membeli dan blah.wakakaka.Jadi untuk memanfaatkan waktu-waktu malam sebelum tidoq, aku memang lepak kat umah ja. Malam-malam aku memang tak keluaq umah dah.hihi. 


Jadi malam-malam kami.....




Hahahaha.semua bersepakat lepak depan tv, tapi buat hal masing-masing. Sorang 'goreng' lagu, sorang khusyuk layan game, sorang lagi pantang nampak kamera ja, mesti sengih macam tu, dan yang paling ice-ice baby tu lenaaaaaaaaa ja. hehehhe. TV? function dia tolong meriahkan suasana saja.kuikui.



Kalau orang tanya, "hang buat apa malam-malam kat umah?tak boring ka?jomla keluaq.." oppssss. sori, bab keluaq malam memang la aku tak heaven macam hangpa, dan seperti gambaq di atas...tu la aktiviti aku.....hihi. Selalunya memang aku tidoq awai. Paling lambat pun pukui 11, paling awai, flight aku pukui 9.kihkih. Jarang aku tengok tv, sebab aku tengok tv 10 minit pun ngantuk dah.haha.



Aku jarang lepak malam-malam ngan kawan-kawan. Lagipun macam tak berapa syok pulak kan bila anak dara keluaq malam.huhu. Tapi la ni ramai yang tak kisah. Tapi macam mana pun, aku still kisah dan aku takkan keluaq kalau tak berteman.



Kalau aku keluaq ngan kawan-kawan pun, pi makannnnnnnnnnnnnnnnn ja.hihi. Bab shopping tu jarang la..haaaaaaa kalau dah muka khusyuk macam ni,tadak buat keja lain la... berebut laksa..muahahhaha




p/s : Syok tau lepak makan ngan kawan-kawan.kalau tak makan pun cuci mata saja.kuikui

2 comments:

luqman zakaria said...

hehe...kalau kuar malam pon sorang2 watpe..bek dok umah..tidoq..haha~

Tajudin Ismail said...

salam ziarah....saya juga adalah pakdinrasa.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails