nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, July 1, 2013

::KEDAI ONLINE BABY SEDANG DIUSAHAKAN::

Assalamualaikum..


Enjoy nampak keja? wakaakkakaka. Aku curik time sket nak update blog aku sambil-sambil layan page bisnes aku.kuikui.


Haritu aku ada cakap dah dalam entry sebelum ni, berbekalkan ilmu sebagai marketer ciput-ciput, aku nak buat bisnes. Tapi masalahnya, aku taktau nak start bisnes apa. Idea belambak. Tiap-tiap malam ada idea baru sampai ngigau-ngigau aku nak berbisnes. Tapi alasan yang sama, aku still taktau bidang apa yang aku suka.


Tapi yang aku pasti, aku suka buat bisnes yang takda expiry date, maknanya benda tu tak bermusim sangat dan tak cepat rosak and so on. Jadi, bab-bab buat bisnes pasai barang makan memang aku tak minat sangat. Payah nak handle, kadang-kadang ada musim. Contohnya macam crepe-crepe segala.



So, aku ambik risk sket,kuikui. Aku share partner ngan member aku buat kedai baby online. Memang nak start ni makan modai jugak la. Ya la kan, benda apa yang tak payah modal melainkan masuk MLM kot. wakakakaka.


ni page fb kami : sara babykids collection

Page ni masih lagi dalam fasa suaikenal dan RnD sebabnya aku tak abis lagi upload gambar baju yang lain. Maunya tak, baru upload sekejap ja dah sold out...huhuhuhu.Jadi, album yang dah sold out tu memang akan diisytiharkan sebagai sold out. Nanti boleh view album yang still available lagi.


Aku pun macam nak ngigau tengok baju yang diorder tu. Nasib baik la takda anak lagi.kihkih.Kalau ada, aku borong sekali gus sekali petik ja, ahahahahha. Sapa yang nak view stok-stok baju yang available sila ke page rasmi kami.


Ada lagi stok yang akan masuk dalam minggu ni. Jadi promotion pun agak menggila lah sket.kahkah. Bukak rezeki sket awai-awai ni. Jemput like ramai-ramai and thanks a lot pada rakan-rakan blogger dan fb yang sudi support dunia baru aku ni. Peace yawww.


Nak order boleh pm aku, ataupun komen kat bawah entri ni pun aku terima jugak. Nak lebih afdhal, silalah like page tu dulu, senang sket aku nak melayan.


p/s : Thanks for your support :)

3 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

nak g survey kat sane jap, hehe!

Sya_Merpati Putih 88 said...

baju2 baby tu semua comel2...
sy pun ade berminat nk wat business online tapi takde idea nk wat business ape..
btw, semoga success dgn business..
semoga bertambah murah rezekinya..:)

::Mastura Zakaria:: said...

@pink velvet...
selamat meninjau


@Sya_Merpati Putih 88

saya pun memula xtau nak buat bisnes apa, tapi saya suka tgk budak2 kecik, ada kawan pulak ajak sharepartner, saya setuju jer...hihi. thanks sis.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails