nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, April 16, 2014

::BISNES vs FOLLOWERS

Assalamualaikum...


Fuuhhhhh dah berhabuk rupanya blog aku ni, dah lama tak mengemas kat sini. huhu. Aku nak ambik feel untuk update tu punyaaaaa la lama. Sebab kengkadang letih ngan keja kat ofis, letih pi bejalan, letih makan.heh. Sebenaqnya banyak gambaq yang aku nak share kat sini, tapi dah sebabkan mood nak mengupdate tu tak mari, selamber ja laaaa aku delete gambaq semua.haha.



Okeh, la ni aku akan rajin sketla update, kesian pulak blog aku ni bersawang, takdak yang monitor, dahla password aku sorang ja yang tau.haha. Okeh sempena dengan feel baru nak update blog ni, aku nak ajak la sapa2 yang terrrrrrrrrrlalu lalang kat sini untuk like page COTTON INSPIRE .


Bagi sesapa yang peminat tegar kain cotton, Japanese cotton, English cotton dari Vietnam. Bolehla luangkan masa cuci mata dan like page COTTON INSPIRE. Kain ni memang fully imported dan tahan lasak. Salah satu sebab customer buat buying repeatation, sebab, kain tu kedut dia tak teruk berbanding cotton yang semeter RM4 tu. Sapa besa beli, dia tau la kualiti cotton tu macam mana. Yang jenis dijual ni, memang kain lembut dan tak kecut. Tak payah basuh dulu sebelum nak buat baju.

Kadang-kadang kita rasa nak tempah baju dengan corak latest, sebab kalau tempah sendiri, ukuran baju tu dengan badan kita memang nampak ngam-ngam berbanding yang saiz standard. Tapi terpulang buat citarasa masing-masing. Kalau rasa malas nak tempah, boleh beli dan hadiah kat orang, tapi bila orang pakai nampak sweettttttt ja, jangan la gigit jari.haha


Okeh, dalam gambar kat atas ni, adalah kain cotton yang dijual, tapi banyak jugak yang dah sold out. Serius cakap, coraknya memang awesome.haha. Hanya separuh lagi yang tinggal, so apa lagi, meh la melawat COTTON INSPIRE.

Bai.

1 comment:

Zara Nurhaidah said...

wahhh.. byk nya.. tp kalo corak manrik.. mmg cpt abis.. hehe. happy working =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails