nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, June 20, 2013

::STARTING NEW BIG DREAM::

Assalamualaikum.....



Perghhhhhhh, lama gila tak update apa-apa entry kat sini. Macam biasa, alasan aku still sibuk.wargh kahkah. Nak fobia bagi alasan ni pun ada. Anyway, kat sini aku nak inform awai sket untuk yang terbaca blog aku ni, bahawasanya aku akan terjun ke alam perniagaan yang melibatkan ada laaaaaa...surprise.....hihihihi. Cumanya, aku akan create blog baru untuk bisnes dan blog ni still ada sebagai blog peribadi.




Aku bukan lah saudagar rimau, tapi aku akan wake up kan energy dia untuk generate potensi baru..hihihihi. Stay tuned with bisnes yang akan aku buat nanti. Nanti hangpa tau la apadia.haha

1 comment:

Aizuddin Azmi said...

tak sabaq nak tau biz apa cik rimau nak run nanti.. fuh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails