nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, September 3, 2011

::OFFICIAL TRAILER:HANTU BONCENG::

Hai again bloggers....



Assalamualaikum to all..haihhhh..tengah hari ni tak larat nak bagi salam pepanjang dek aku kepenatan masak soto sorang-sorang, mak aku demam. So, dapoq tu harini aku konker. Bertindak sebagai tukang masak, tukang sapu, tukang mop, tukang kupas bawang dan merangkap ketua chef, semuanya aku.haha. Dah macam gila kuasa pulak. Sapa taktau la nak mai satgi, tunggang tebalik aku sengsorang.





Takpala, dek baru abih masak, update blog sat.hihihi..acara wajib menjelang waktu senggang aku. Kelmarin sempat lagi aku pi keluaq ngan geng powerpuff aku tengok hantu bonceng.agagaga. Takut tu jangan cakap la, aku paling meluat tengok cita hantu, tak kira la hantu lawak ka tak lawak, pokoknya aku nggak suka sama sekali.





Apatah lagi title hantu bonceng,lagi laaaaaaaaaaaaaaaa rasa nak tercabut jantung aku ni.....aaaaaaa... Dek kerana agak 'keseraman di jiwa aku ni, maka aku bawak sweter masuk panggung, walaupun sebenaqnya time tu tak sejuk mana, cuak punya pasai, buleh jugak buat tutup muka.muahahahaha..dan aku tekan fon aku bagi ada cahaya..hihi





Part-part hantu dalam cita ni sket ja, tapi most of the part kat hantu-hantu tu, memang aku tarik sweter tutup muka, biaqla orang nak kutuk aku, janji aku tak tengok. Tapi memang gila cita tu...aku rasa macam nak gelak guling-guling doh... Berbaloi-baloi kalau pi tengok, sakit perut doh gelak banyak, mati sat jiwa aku. Hangpa layan kat bawah ni pun boleh nak tergolek, apatah lagi pi tengok sendiri, superb la...tak caya, cer tengok kat bawah ni....serius lawak.









p/s : best lagi dari hantu kak limah kot..


4 comments:

nadzirah sofia said...

haha...klu aku mmg x tgk da cte seram kat wayang...

damha said...

wah best juga ye citer antu tu...mas gi tengok oyang kat sunway ke...soto tu ade lg ke..he333*_*

::Mastura Zakaria:: said...

@nadzirah sofia


nak tengok tapi takut..muehehehehe

::Mastura Zakaria:: said...

@damha

gi tengok kat jusco ja..hihihihihi.. ada lagi ni, meh la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails