nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, September 1, 2011

::PANDANGAN SURAM SUATU HARI SEBELUM RAYA::

Hai bloggers....


Assalamualaikum to all bloggers, readers, stalkers, dan semua la yang sudi baca entry ni. Selamat hari raya. Masih lagi dalam mood raya sebelum start keja esok. Masih kabur lagi perasaan aku saat ini.hihihihi, dek semua orang tengah cuti lagi.



#Takpa, aku balas dendam cuti aku nanti....




Harini, aku sekadar nak share gambaq yang aku snap sebelum raya, hari Senin ritu. errrr. agak memilukan untuk direnung kali ke 2, ke 3 dan kali yang seterusnya..huhuhuhu.Raya tahun ni tak la best sangat sebab aku tak banyak prepare apa-apa kat umah. Serba sikit ja yang aku dan.











p/s : syahdu kan tengok opis aku....memang menyayat hati time ni....bos...mintak cuti ganti nanti...

7 comments:

Gen2Merah said...

wah sunyi nyeee.... agaknya lepas raua ni mesti meriah kembali tu kan mastura..

salam aidilfitri

damha said...

betapa sepinya perjalanan ini...
dikiri kananku tiada orang...
sampainya hatimu bosss..
membiarkan ku kerja..
seorang diri tiada berteman....he333*_*

::Mastura Zakaria:: said...

@Gen2Merah


sunyi sepi..rasa macam tak berpenghuni ja dunia ni.... insyaallah lepas raya ni pening pulak la..haha, jamuan penuh.

::Mastura Zakaria:: said...

@damha


takpa....cuti dibeku berbalas cuti lain nanti..hahahahha..plan dah baguih ni....damha ada facebook x?

damha said...

saya xde fb le...
mas dok wat pe tu...

Akulah Pak Lan said...

nasib baik aku cuti awal jugak..haha

aslann said...

tak cuti raya ke? sadissss. haha.


kann dalam banyak2 org tengok header aku,kau sorang je yg perasan. aku yg berjuta kali tengok pun xperasan. tajam sungguh penglihatanmu! lulz. XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails