nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, August 29, 2011

::UCAPAN WAKIL JKKKKKK KAMPUNG SEMPENA AIDILFITRI 2011::

Assalamualaikum


to all bloggers, stalkers dan semuala yang masih lagi tak jemu-jemu support aku dan blog yang tak seberapanya ni.



Errrr....memandangkan komitmen terlalu tinggi tahun ni, aku takdan nak design kad raya baru untuk tahun ni. Jadi dengan segala kudrat yang ada, aku ambik design kad raya tahun lepas buleh dak?hahahhaha. Sep budget sket tahun ni.








Hahahaha. ni ucapan raya sempena nak raya la kan..apa lagi. Tapi tahun ni nanti aku design yang baru untuk tatapan masyarakat umum kat sini, la ni takdan design lagi. Tahun ni lepas raya baru aku buat ucapan, hahahah. Tak ka pelik tu, takpa la...tiap-tiap tahun aku buat pelik-pelik sket untuk hangpa.hihi.






Kat sini, dengan penuh rasa bersyukurnya sebab dapat tempuh lagi hari raya tahun ni, saya nak ucapkan, selamat hari raya aidilfitri buat kawan-kawan blogger di seluruh pelusuk negeri, dari Utara sampai la ke selatan, buat kawan-kawan di fesbuk merangkap kawan-kawan yang ada dalam Malaysia dan jugak di luar Malaysia, buat cikgu-cikgu, pensyarah, kawan-kawan selepak, segosip, segelak, semakan,dan se se apa ja lah, buat adik beradik yang mana baca blog ni, dan tak lupa jugak buat sesiapa yang akan mengenali, sedang mengenali dan telah mengenai diri ni seadanya.






Tima kasih yang tak terhingga pada yang sudi lagi hantaq kad raya, duit raya [walaupun tak sehebat collection anak sedara aku..huhu] dan kawan-kawan yang still lagi jadi tulang belakang aku, dengan sokongan kalian tu, dan yang bertindak sebagai fasilitator kehidupan ini, terima kasih banyak-banyak. Maafkan andai ada salah silap yang tak disengajakan, terkata, termarah, termerajuk, ter macam-macam lagi. Mintak maaf la banyak-banyak, hihi...





Yang tu ja kot buat masa ni. Ucapan dah macam merangkap JKKKKKKK Kampung Pinang Sebatang. Last but not least, tima kassseh jugak sebab selalu berblogwalking kat sini.hihihi




sekian. teks ucapan dah habih#

2 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Selamat Raya juga ... jangan makan banyak2 ... nanti gemuk ... hehehehe.. maaf zahir batin.

damha said...

tudiaaa ....sekianlah saja tadi ucapan wakil pengerusi jkkkkkk kg pinang sebatang yg memberikan sepatah duakata ucapan alu2an utk seluruh pelusuk penduduk kg ...diucapkan berbanyak2 terima kasih.......acara yg seterusnya ialah....he3333*_*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails