nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, August 10, 2011

::AKU TAK PAHAM :LELAKI EMO TAK KENA TEMPAT??::

Hello bloggers....



Assalamualaikum bloggers..... good morning to all. Panjang sangat kalau aku nak wish untuk sorang-sorang follower aku, haha. 600+ tu nak kena buat ucapan. Tapi aku summarize ja la to all.hihi.




Dulu aku penah taip entri dalam blog aku ni, ada certain kawan yang kononnya penah ngaku kawan baik aku, yang aku pun taktau salah aku kat dia, tapi dia selalu buat onar dan buat semak dalam hidup aku, buang aku dari facebook dia. Do i care??? tengok previous entri aku KAT SINI.






Tapi baru-baru ni, dah dia add aku balik. 2,3 kali dah dia remove aku, pastu add balik. Aku pun tak paham la apa jenis emo dia ada ni. Seteruk-teruk aku emo, aku tak penah lagi remove orang yang aku menyampah kat pesbuk, biaq la dia selagi tak menyerabutkan otak aku.




Tapi mamat sorang ni memang buat onar betui, masuk kali ni.... dah berapa kali dia remove aku, pastu add balik. Kengkadang aku terpikiaq jugak, facebook yang bengong ka atau pun betui-betui dia remove aku. Naik maleh pulak aku nak tekan accept..hahahhaha. Tengok pulak la mood aku macam mana, emo jugak bila  terpaksa accept banyak kali. Tapi kalau kata facebook yang bengong, awat seramai kawan aku yang lain, tak penah pulak remove aku, dia ni sorang ja masalah sket. Aku pun tak paham.





Satu lagi yang aku tak paham. Semalam aku kena lagi perli kat facebook sebab aku susah nak bagi no phone aku kat facebook. Aku memang tak suka nak market no phone aku tak kena tempat. Tup-tup semalam, ada sorang mamat ni, aku takla kenai sangat ngan dia ni. Dan aku sangat jarang nak online chatting kat facebook. Tup-tup semalam saja aku on.




Ada sorang mamat ni, cakap nak kenai aku, pastu dok paksa-paksa aku bagi no phone. Aku tak suka la weiiiii...Desperate sangat ka? Memang aku tak bagi la. Apatah lagi hang dok paksa-paksa nak jugak. Ingat aku agen insurans ka? Rilek ar bro, takkan sebab aku takmau bagi no phone pun, hang nak hingaq-hingaq kat aku. Lu pehal? Ikut suka aku la..haishhh..huh..Macam ni pun ada??? Apa pun tak boleh!



P/s: Aku emo jugak pagi ni..huhu


3 comments:

wawa wadzir said...

salam..betol2!! saya pnh kene gak!! suke2 hati je paksa2 org bg no phone..bile xnk bg die ktuk2.. -__-

Firdnurjue said...

jue pun xsuka bg no2 phone nie..serabut jeak..aiyakkkkkkkkkk..ignore jeakla terus klu de yg cam 2..xrugi pun..hak3

zaty said...

haha.penah jdi cmnihh! kwn elok2 tetiba dia remove kita dri friends.pstu add blik.mcm hampeh jaa org perangai gini. huhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails