nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, July 22, 2011

:: BILA AKU DIBLOCK KAT FACEBOOK::

Hello bloggers...




Entri kedua di hari jumaat ni......Apakah aku di block bila aku try buka fb 'someone' tu tak boleh? Ohhhh... ini agak membuat aku sedikit terkilan...dengan gaya mereka a.k.a depa..huhuhuhuhu.....








Aku memang selalu online facebook atau blogging. Bila takdak sapa teman, dua tempat ni ja tempat aku luah rasa tak puas hati aku, nak marah ka nak ngamuk ka...kat sini ja pun. Aku takda la simply nak naik suara depan orang lain.





Aku memang rajin jugak berfesbuk, sampaikan aku kadang-kadang hanya boleh dihubungi di fesbuk berbanding phone aku...tengok...pengaruh facebook ke atas aku..? Marveles kan. Aku jarang komen sangat status-status orang tapi aku lebih suka ambik action sebagai pemerhati unless kawan-kawan yang memang dok jadi pengkomen tegar aku dan baik dengan aku, aku la antara yang suka menyemakkan wall depa.....





Yang selebihnya, aku hanya sekodeng ja nak lepas rindu, tapi bila aku typing satu nama ni....aku perasan something......yang dia dah block aku dan bukan sebab salah aku pun. Orang boleh ignore ja kan kita, adakah ni yang sepatutnya buat pada kawan yang kita sayang konon-kononnya?





Takpala, kita takdak kuasa kan nak halang orang benci kita...yang penting aku jadi diri aku sendiri dan buang sorang kawan dari hidup aku, tu memang bukan cara aku. Sedih jugak kan bila orang buat macam ni kat kita kan....




Tapi satu ja aku tak paham...apa salah aku, sampai semuanya aku tanggung sorang-sorang?






13 comments:

Firdnurjue said...

sabarla...sorang benci kita...seribu org sygkan kita...fikir jeak cam tu..
kalau betul bukan slh awk..trust me..nanti dia akan cari awk balik...so layankan jeakla..:-)

::Mastura Zakaria:: said...

@Firdnurjue


emmm....agaknyalah kan...

♥yaya budak suka embun♥ said...

kak tora..pesbuk kdg2 bengong. hehehe
jgn jd cam kami dah la. geram woah. pasai fb ja gadoh
tak caya tgk kat blog kami
yg mggu lepas punya

Zul Fattah said...

ala..sedihnya..dalam kelas sy pun, ada org macam ni, kisah dia sama mcam kisah awk..kawan2 serumah dia, tak layan dia..selalu gadoh.. popuan pulak tu..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sabo ye..

Kalau nak ngamuk, jom ngamuk kat blog Jamal..nak serang pun boleh..hehe

a t i e n :) said...

hurm , biase lha tu klu orng x puas hati dengan kite die buat lha bende kebudak-budakan mcmc tuh . atien pun penah kene . memg rase sakit hati gileee babeng lah !

Hafiz Yb said...

tak jumpa pun fb? hehehehe :p nama apa? baju apa? hahahaa

::Mastura Zakaria:: said...

@Hafiz Yb

cuba search nama mastura zakaria... kmfirm ada..haha

Hafiz Yb said...

ramai sgt mastura zakaria. yg dah kawen pun ada. huhuhuh :p

::Mastura Zakaria:: said...

@Hafiz Yb


okla...bg klu..yang galas beg..hihi

Hafiz Yb said...

serius. memang tak jumpa. huhuhu mungkin kalau adamutual friend, baru bleh kesan kot? huhuhh kalau sudi, add lah sy yek. Hafiz Yb hehehehe, kalau tak pun, bg email, sy search. huhhuhu ;)

::Mastura Zakaria:: said...

@Hafiz Yb

cer bg email awk..biar sy yang add..

Hafiz Yb said...

bowcate@yahoo.com :) terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails