nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, July 31, 2011

::PEREMPUAN SUKA KALAU LELAKI....(PART 2)::

Hello bloggers..





Assalamualaikum buat sahabat dan sesiapa jua yang sudi lagi menjengah kat sini..... Meneruskan aktiviti peng'update'an aku sambil tengok Tanyalah Ustaz pagi ni kat tv9.hihi...





Okeh, kali ni dah masuk part 2 pulak entri aku ni, sambungan dari entri kelmarin.... Sket sebanyak dapat jugakla membantu puak-puak adam ni faham serba sedikit golongan hawa. Tu pun kalau nak paham la..takmau pun sudah..bukan aku suruh pun..




Perempuan suka kalau

Lelaki yang dia suka selalu tuju lagu apa-apa ja la....


Haaaaaaaaaa..ni mesti ada laki yang tak sedaq..ada sesetengah perempuan ni, dia memang suka kalau lelaki yang dia suka tuju lagu apa-apa ja la kat dia........Cuba hangpa try.hahahaaha...sure dia ingat punya. Maklumla lagu ni kadang-kadang mainkan emosi yang sangat mendalam bagi jiwa perempuan. Tapi kena kenai la dulu genre macam mana yang dia suka, jangan main hentam ja..haha



Perempuan tak suka kalau

Lelaki yang dia suka buat-buat taktau ja, nothing special


Perempuan, hatinya mesti geram gila sehhhhh, takda lagu, takda bunga.hahahaAku rasa la kot. Tak semua yang suka bunga jugak, tapi kan perempuan paling tak suka bila lelaki endah tak endah ja. Takda lagu la, mesti nanti puak-puak lelaki dicop tak romantik. Kalau tak percaya, cer pi check pesbuk, mesti ada perempuan yang suka post2 lagu kat wall....Tu tandanya depa suka lagu, dah kalau lelaki tak paham sangat, sebab tu depa post lagu sendiri.....macam aku selalu buat..muahahaha...




Perempuan suka kalau

Lelaki yang dia suka tunjuk tanda sayang bukan takat cakap ja

Kalau la hangpa dah kata sayang sangatla kononnya dekat girlpren hangpa tu, at least try to chill out her everyday. Bukan takat cakap sayang ja, yang tu semua orang pun boleh. Kalau boleh tu, tunjukla ke'caring'an hangpa tu. Silap-silap boleh tidoq sambil senyum kot...



Perempuan tak suka kalau

Lelaki yang dia suka terlalu 'caring' 

Perempuan sangat laaaaaaa rimasnya, kalau sang lelaki ni terlalu 'caring' sangat sampai nak pi sana tak boleh, nak pi sini tak boleh, nak buat tu tak boleh, nak buat ni tak boleh..grrrrrrrrrrrrrrrr..memang mendatangkan kemarahan ni...Belum jadi bini hang lagi ni...sabaq la bhai...haha




Perempuan suka kalau

Lelaki yang jenis coooooooool dan tak cepat melenting atau panas baran

Ni susah jugak nak jumpa yang cool-cool ni. Raaaaaaaaamai lelaki yang cepat panehhhhhh dengan awek sendiri. Besala kan, ada ja la yang tak kena tu. Walau cemana pun kena belajaq-belajaq rileks...jangan la tuduh apa-apa kalau belum buat soal siasat. Bincang elok-elok tu kan nampak tertib sket, dari maki-maki kot dalam enfon. Apa pun tak boleh.




Perempuan tak suka kalau

Lelaki cepat emo

Adoiiiiiiiiiiii..ni taktau mau kata apa..hihihi..dahla geng-geng pompuan ni ada emo. Tapi bila time emo, puak-puak laki ni pun emo jugak..heheheh..nasib-nasib. Biaqla emo sorang-sorang. Ikut turn. Naya laaaa kalau dua-dua emo serentak. Hal kecik pun boleh jadi bessssssssar punyaaaaaaa....




p/s: Cukuplaaaa lagi 3 things in part 2 ni...jangan marah-marah na..chilllll..

1 comment:

missainaashaari said...

hehehe...cool sgt pun geram jugak..mau cepuk dua tiga kali...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails