nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, July 18, 2011

::BINATANG YANG PALING AKU GELI::

Assalamualaikum to all readers....



Pagi-pagi ni mood aku mencanak-canak pulak nak update blog..hehehehhehe..Disebabkan masih lagi injured, netball punya hal kelmarin, tu yang aku dok hadap lappy ja ni..hihihihihi..Maleh nak jalan banyak-banyak.




Harini lama aku tak story mory pasai perangai pelik-pelik aku lagi kan?hihi..kali ni pasai binatang yang aku kalau nampak ni jenis-jenis binatang macamni, haishhhh..mau boleh menjerit macam kena histeria...hihi












oiyoooooooo...aku paling geli menatang ni...kalau ada aktiviti jungle treking..adooooo, aku paling risau kes ni, aku geli sangat menatang ni, walaupun tak mendatangkan sakit ka bisa ka...tapi aku tetap jugak akan menjerit-jerit bila menatang ni hinggap kat aku....geli amat.....rasa macam nak masuk dalam plastik beg ja.... masa upload gambaq ni pun aku dok belek kaki aku..haha seriau.. kalau nak ngusik aku pun jangan la tunjuk menatang ni, boleh trauma wooo....




Ada lagi yang aku geli, contohnya yang ni....sama la spesies macam pacat ni, badan licin, berlendir, melekat macam tu, memang aku tak boleh blah...







Sebenaqnya kan, masa aku upload gambaq si cacing ni, aku dah separa nak muntah ni.... nak pitam pun ada, tapi kalau tak boh gambaq macam tak happening pulak...upload ja la...huhuhu...Sebenaqnya banyak lagi binatang yang aku geli, seram, takut....semua binatang yang spesies licin dan sejuk-sejuk, aku memang tak boleh....aku cuma boleh pegang satu ja binatang yang jenis licin ni, belut...tu pun selepas dipaksa beberapa kali dengan diberi jaminan belut tu tak apa-apakan aku....hihi







Kalau suruh aku selup tangan ambik, memang idak le....geli jugak, tapi aku berani pegang ja la...hihihihi.. nanti aku upload lagi binatang lain..kali ni..geng-geng ni ja yang aku uploadkan..hihi

14 comments:

Idah said...

kita dari sama spesis....takut lintah, pacat juga geli...boleh buat tak mau pijak rumput lagaknya..

SWEETSYAZA said...

teringat dedulu kena gigit dgn pacat..
masya Allah darah meleleh punyalah banyak...
rupanya dia gigit betul2 dekat uratt...
so darah susah nak berhenti.
time tu ingat lg, pacat tu gemuk gila lepas hisap darah. heee!!!
sumpah tanak g kem2 lg pasni..

Qaseh mYra said...

salam perkenalan..:)
kalau rajin join la segmen nih

http://qasehmyra.blogspot.com/2011/07/segmen-letak-foto.html

::Mastura Zakaria:: said...

@ Idah


hohoho..bagi sepuluh ringgit pun belum tentu sanggup biarkan pacat melekap kat kaki..huhuhu

::Mastura Zakaria:: said...

@ SWEETSYAZA


pacat memang cari betul2 urat..sakit tu tak, tapi memang geli amat..huhu

Mila Ahmad said...

paling geli dgn pacat..eeuuwww..xley lupa kenangan digigit pacat masa masuk hutan kat umah aRWAH opah..

Adam Yahya said...

menatang ni xde la geli sgt . klu lipas ada laa . hahaha . jgn kasi jmpa . klu jmpa nk tau apa jd ? ? belasah ckup2 ! ! ^^

::Mastura Zakaria:: said...

@Mila Ahmad


hihihi..kalau dalam hutan, mmg tak masuk dah...takut pacat..huhuhu

::Mastura Zakaria:: said...

@Adam Yahya


huiiii geli woooooooo...kalau dah kena tak berani nak buang pun..huhu

diana said...

pacat tu akak ok lagi..
paling geli tikus katak dan ular la..

Akulah Pak Lan said...

come on...kat utara byk menatang ni OK..

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan


geli wohhhhhhhhhh...

Anonymous said...

ada fb tak? hehehe :p

::Mastura Zakaria:: said...

ada2..cuba search..heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails