nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, July 5, 2011

::AKU SUKA MAIN LIDAH KUCING...::

Assalamualaikum bloggers......



Lama tak update habit aku yang pelik-pelik ni kan..hihihihi...saja ja aku nak share kat blog aku ni. Mana la tau kot-kot ada ja orang yang sama habit macam aku hihihihi.....




Okeh, buat kali ni, aku mengaku aku suka main lidah kucing masa dia tidoq..hahahhahah...serius comey.....geram plak aku.....kalau yang kucing garang-garang tu aku tak berani la...maunyaaaa aku yang kena balik satgi.....




Cuba tengok gambaq-gambaq kat bawah, janganlaaaaaa bagi aku nampak kucing yang suka tidoq macam ni.... Nampak kat aku siap la....aku tarik-tarik lidah dia...hahahhaha...

















p/s : jangan jelir lidah kat orang..tak baik tau..hihihi

5 comments:

fazilzura said...

gile nye lembut kan lidah kucing...

::Mastura Zakaria:: said...

hehhehehehhe....geraammmmmmmmmm....

Nizam Ijam said...

hhehehee......
bahaya2,... :)




Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
saya hilang bloglist sebelum nie...
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

Muhammad Burn said...

tak suka main, tp suka kucing julat tangan... hehe

abghani said...

aku suka letak susu kt tangan pas tu suruh kucing jilat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails