nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, July 11, 2011

::AKU PALING TAK TAHAN LA UNSUR 18SG NIH::

Hello bloggers...



Assalamualaikum to all readers, stalkers and tak lupa jugakbuat yang secara tak sengaja termasuk dan terbaca entry yang aku baru update ni....hehehhe..tima kasih na banyak-banyak..[perayat sket pagi-pagi].




hihihi..Based on perangai aku yang tak berapa nak 'beran' ni....hahhaha..almaklumla...ada readers yang selalu baca blog aku ni, mesti tau perangai-perangai pelik aku....dan ketak'beran' aku dalam tengok aksi yang boleh menggugat jiwa aku... 




Antara cerita-cerita...yang memang aku tak boleh nak layan dan memang aku expect benda seram pun..padahal tak tengok lagi...cita yang macam kat bawah ni....memang tak boleh blah...





























Walaupun ceplos dengan hantu kak limah tu antara yang ada comedy jugak..nak tengok tu pun aku dok belakang orang jugak.....sambil gelak-gelak.... Transformers tu aku takut sebab benda-benda besi besaq tu boleh gerak-gerak dan boleh pijak orang..takut wo0o0o0....secara kesimpulannya, aku takut robot besaq..hihi...jomla tengok cita-cita yang ringan pala....hehe..





sekian, untuk makluman.

6 comments:

Bila Ku Kata Cinta... said...

ciannya awk..takut ke...?? kite pon takut...skang ni dah ade hubby baru boleh layan..sbb tido dah de org teman

MerLe said...

haha.. sy pn x suka yg seram2 ni.. tp duk rmai2, tgk gak.. hOho~

Akulah Pak Lan said...

Pak lan tak tgk filem seram. titik.

::Mastura Zakaria:: said...

@Bila Ku Kata Cinta...


ada hubby len la cita...macam kami yang bujang2 ni...hoho

::Mastura Zakaria:: said...

@MerLe


hihihi duk ramai2 tengok pun dari belakang orang lain....x beran nak dok depan...hihihi

::Mastura Zakaria:: said...

@ Akulah Pak Lan


hihi..boleh geng ngan pak lan ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails