nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, July 3, 2011

::KBU WE CARE: MUNGKIN KITA KAT ATAS, TAPI JANGAN LUPA YANG KAT BAWAH::

Hello bloggers....



Assalamualaikum..... kabare? sihat kot kan?hihihi...




Tadi aku ronda-ronda kat blog KBU, nampak pulak satu story yang memerlukan keikhlasan kita yang mana-mana ikhlas nak tolong tu. Kali ni aku buat entry untuk sebaqkan story di kalangan sedara-sedara kita yang perlukan bantuan. Mana la tau, kot-kot la ada yang lambat tau macam aku ni.....huhu






Bagi sapa yang tak clear dengan nombor akaun tu, ni aku letak bagi clear sket...


CIMB
01070068677528
Noormawati Mohd Rasif

Sapa nak baca story dengan full translation boleh la menerjah ke blog MOON, kat sini, anda bolehla menghayati sedikit sebanyak kisah yang dipaparkan.....


Secara kesimpulannya aku kidnap entry dari CIK GKSB sebagai penaung Kelab Blogger Utagha ni...



Puan Norma dan keluarga memerlukan bantuan untuk membiayai perbelanjaan perubatan Puan Norma yang menghidap penyakit kanser. Untuk kisah lanjut anda boleh ke blog Moon


Pada aku, di sini lah peranan blogger perlu dimainkan. Kita sama-sama lah hendak bersatu supaya menyebarkan berita ini supaya ada pihak-pihak yang berkenaan tahu dan amik tindakan untuk membantu Norma dan keluarga,


Peranan blogger sangat besar, dari hanya menulis cerita-cerita mengenai artis atau pon politik apa kata kita sama-sama sebarkan pasal berita ini untuk membantu Norma dan Keluarga.


Pada blogger yang mempunyai pengaruh di mana mempunyai followers beribu-ribu anda boleh gunakan kelebihan anda ini untuk membantu.


Tapi pada aku setiap blogger tak kira lah banyak mana pon followers anda, perlu memainkan peranan masing-masing.


Jadi, aku ingin mengajak ampa semua supaya dapat sebarkan bagi membantu meringankan beban Norma dan keluarga.


Blogger We Care.

3 comments:

Akulah Pak Lan said...

sama2 kita tolong apa yang termampu

farihan idris said...

syukur masih ada org budiman..

adib syazwan said...

kalau lah sy mmpu tolong...hurmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails