nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, July 5, 2011

::SMART TAK BAJU BLOGGER AKU?::

Helllo blogerssssssssss...



Whats up..hihihihi..Assalamualaikum....buat semua blogger yang tengah baca entri aku ni,...Harap-harap anda semua dalam keadaan sihat walafiat la hendaknya. Aku dah lama nak buat entri pasai baju baru aku ni...tapi masa 24 jam aku tak cukup..hihihi sebab aku terlalu penat sangat ngan keja ngan holiday aku..muahahahaha...




Jadi bila aku teringat-ingat baju baru aku ni, aku sempat la jugak upload baju ni, masa aku pi men ayaq kat Bukit Merah...hihihihihi, rugi wohhh....sapa tak beli baju ni...smart weh...hahaha....






muka aku dah gelap sebab men paneh...hahaha [sila abaikan]

7 comments:

Nizam Ijam said...

saya da tukar domain...
kalau awk letak blog nizam ijam dalam bloglist..
Tolong ubah URL blog tu balik..
nanti xdapat update terbaru nizam ijam :)


Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

Puan tia said...

hurmm lawa lagi kalau pakai reramai tuk ghatering..heheheeh kan kan kan? huhuuh

::Mastura Zakaria:: said...

@Puan tia

kalau ramai2 lagi marvelesssss....

Akulah Pak Lan said...

sunburn teruk tuh

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan


la ni fasa pemulihan kulit sedang giat dijalankan...huhuhuhu

adib syazwan said...

hehehe, kulit mudah terbakar ek?

::Mastura Zakaria:: said...

@adib syazwan


ha ah...cpt sunburn..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails