nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, July 9, 2011

::FOLLOWER AKU BERKURANG..HIHI::

Assalamualaikum bloggers....



Harini seharian aku mengushar blog orang, jalan-jalan. Tapi entah kenapa la widget follower kat blog aku ni tak keluag...hurmmm....problem lagi la kot blogspot ni. Tapi aku abaikan ja, sebab this thing pernah ja jadi sebelum ni. memang cuak bila followers aku hilang.... Bukan apa, bagi aku followers tu penting sebab ya lah, kadang-kadang jadi sumber inspirasi bagi aku.









Tapi unfortunately, aku perasan yang followers aku berkurang sorang..hihi..alaaaaaaa...sorang pun nak kecoh la. Its ok, no harm, sebab orang kata normal lah tu orang unfollow and follow blog kita. Lately, aku jarang update sket, thats why kot one of them tu lari..hihihihi..





Takpa la, aku tau...kita tak boleh nak paksa-paksa orang follow blog kita, yang penting readers selalu baca blog kita, yang tu buat aku lagi terharu dohhhhh.. And for all my stalkers, readers, and silent readers ka hapa, aku nak bagitau ni, aku amatla appreciate sapa-sapa yang mai singgah kat blog aku yang tak seberapa ni.





Walaupun kadang-kadang aku banyak merapu ja kat sini, tapi blog aku ni la tempat hati aku berbicara..... Aku dah maleh tulih-tulih diary sejak ada blog ni...hihi. Tapi apa pun aku ada kebebasan bersuara kat sini, tak kena sekatan apa-apa cumanya aku memilih kebebasan bersuara yang tak akan singgung mana-mana pihak....




Lastly, thanks for reading...Tanpa anda siapalah saya (bajet artis sat) hihihi

8 comments:

Hazmin Hamudin said...

dah kerna bersihkan la tu sorang tu...tu pasal hilang...hehe..

Zulkarnaim Faiz said...

aha..terbaik la..:) jmput bertandang blog usang pendamba

SWEETSYAZA said...

ala relax lahhh.... arini follower berkurang, ne tau sok lusa bertambah dua tiga..kannn? :)

::Mastura Zakaria:: said...

@Hazmin Hamudin


hihi..oh...maybe kot..hihihihi..lupa dah harini kan BERSIH..hihi

::Mastura Zakaria:: said...

@ Zulkarnaim Faiz


sat nak pi jalan sana...

::Mastura Zakaria:: said...

@SWEETSYAZA

insyaallah...followers semangat sy..hihi

Akulah Pak Lan said...

Rilek la...kalau ada follower 1000 pun blum tentu ada 100 orang readers...

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan


Betui tu paklan..sebab tu tgh rilek ja ni..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails