nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, August 4, 2011

::ADA APA DENGAN DADIH??::

Hello bloggers....


Assalamualaikum dan selamat pagi buat yang sudi lalu lalang kat sini.



Awai pagi dah aku mengupdate kat sini, hihihi..Saja melepaskan keboringan sket,sambil-sambil dok update. Aku ikut mood jugak nak update pun, kengkadang mood baik punya mai, aku laju ja typing, kengkadang kena tidoq dulu, bangun tidoq baru ada ilham.hihi




Aku kalau masuk bulan posa ni, benda yang paling aku takleh tinggai adalah...... DADIH..hihi..Aku pun taktaula apa yang aku minat sangat ngan dadih ni. Aku sebenaqnya takla suka sangat dengan benda-benda bersusu ni, kadang-kadang langsung cannot go.









Huiii..sabaq-sabaq..hihihi.. Aku suka desert jenis macam ni ja.hihi..kalau ada dadaih ni....Aku boleh jamin, bermangkuk-mangkuk aku boleh abiskan. Dari kecik lagi aku suka dadih. Dulu masa kecik-kecik rajin la dok beli kat pasar malam, dadih yang jabatan haiwan juai. Tapi la ni aku jarang jumpa dah yang ada cop jabatan haiwan tu depa tak buat dah kot.




Bulan posa ni, aku dok pi angkut kat bazar ramadhan kat kubang semang tu ja. hihihihi. Hari-hari pulak tu sampai pakcik yang juai dadih tu pun kenai dah aku. haha. Silap-silap buat anak angkat beli dadih dia..hahahah terbaekkkkk la pokcik...




Harini nak beli dadih coklat la pulak, kelmarin dah angkut yang putih.hihi. 2 flavour ni ja yang aku makan.





7 comments:

adib syazwan said...

hehe, baik buat sendiridadih, jimat kos, =)

damha said...

saya juga suka dadih perasa strawbery n jagung...berkhasiat n berkrim...he333

::Mastura Zakaria:: said...

@damha

hihihihi.....sedapkan? pandai buat x?

ZURAINI said...

kite pon ske dadih jugak!! memg gle la kalau nampk dadih! hee..

damha said...

buat x pandai le...he333
cuma pandai mkn je...hihihihi

::Mastura Zakaria:: said...

@ZURAINI


hihihi..ingatkan sy sorang je suka...

::Mastura Zakaria:: said...

@damha

hihihi..sy kalau rajin je baru blh buat..selalu beli ja..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails