nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, August 25, 2011

::SAMPUL PALING KIUT TAHUN NI::

Hello bloggers....




Assalamualaikum w.b.t to all bloggers, stalkers, readers, and semua jugak la. Satgi kalau nak wish untuk semua orang, kena ubah la pulak title entri aku..hahahhaha.





Hihihi.buat pertama kalinya aku dapat duit raya..hahhhaha. Ada jugakla yang bagi duit raya, walaupun sorang. Ada jugak yang hantaq kad raya mai kat opis, tu pun sorang jugak. Tahun ni serba sorang ja yang bagi kat
aku.haha, jadi la tu punnn........





Tadi aku dok ronda kat pesbuk, tapi nampak gambaq sampul yang agak kreatif. Rimau tuuuuu, tapi sampul ni kena beli la, dan bagi sesapa yang nak beli, dimaklumkan bahawa sampul ni sold out, hehehehhe. Dan lebih malang lagi, aku hanya mampu berangan ja kot-kot la aku dapat sampul raya ceni... #berangan lagi...







comeyyyyyyy tuuuuu. sapa bagi kat aku ni, siap ada duit raya kat dalam tu, aku memang sayang gilakkkkkk ah..hihihihihi




p/s : tengah buat muka sekupang, kot-kot ada yang nak huloq.....#berangan tak hengat.

9 comments:

Cik Bell said...

oo.xbg duit raya tak sayang la.haha ;p

::Mastura Zakaria:: said...

@Cik Bell


hihihi....tapi sapa bagi duit raya, sayang lebih2..hihi

damha said...

slmt hari raye maaf zahir batin ye mas...moga2 gembira menyambutnya bersama keluarga...

::Mastura Zakaria:: said...

@damha

selamat hari raya...damha ni beraya di mana tahun ni?

Anonymous said...

damha...

raya kat kg di telok kumbar..mas besa pi ka...he3333*_*

::Mastura Zakaria:: said...

@damha


hihhi..jarang dok ronda kot belah pulau...x besa pi.study lagi ka dah keja?

damha said...

SAYA DAH KEJE PUN..HIHIHI...
MAS BERAYA BELAH BM AJE KE...
BANYAK KA WAT KUIH RAYE...
SAYA NK GI RAYE UMAH MAS NIE...HE333

::Mastura Zakaria:: said...

@damha

oo..keja kat mana?
mas beraya kat sini ja.kampung pun kat sini....ketupat buat la, tapi kuih x buat pun, xde sapa nak makan..hahahaha

REMEDY KARUNG GUNI said...

Awak janganlah bersedih...sayalah penjual sampul duit raya harimau Malaya tersebut...

pada tahun ini saya buat design yang lebih menarik..sesiapa yang ingin dapatkan sampul edisi terhad ini boleh hubungi saya di 0166059088
boleh COD dan postage

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails