nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, August 16, 2011

:: SURPRISE~~~!!! DALAM MIMPI AJA KOT::

Hello bloggers......




First of all,assalamualaikum to all muslims, dan tak lupa....selamat malam jugak buat kawan-kawan blogger tak kira lah di mana jua anda berada....




Bila sebut SURPRISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! heheheheh....aku memang suka surprise tapi dalam mimpi ja la. kengkadang aku selalu berangan "kalaula ada surprise yang membahagiakan bila aku bangun tidoq" huhuhu.. Boley jalan daaaa....sapa nak buat surprise kat hang...haha. Berangan boleh la.





Kalau la ada..huiiiiiiiiiii..taktau la mau cakap apa [berangan tak habeh lagi]. Dulu, masa sekolah pun selalu kawan-kawan aku yang rajin buat surprise especially time besday aku...Perghhhhhhh...siap bangun awai tu, nak tengok apa surprise aku. Masa dok hostel, bangun ja tidoq on my day, mesti penuh besday wishes kat pintu locker..hihihi. Syok gila.......Time sekolah ja la syok sambut besday pun. La ni takda maknanya. takat wish kat pesbuk ja....





Masa sekolah dulu, penah la jugak dapat bunga sekuntum dua..hahahha. Nak jugak ingat tu, tapi apa-apa pun tolongla jangan buat surprise yang boleh mendatangkan heart attack, bagi surprise yang syok dah la.....hahahha siap demand. Masalahnya, tak dapat dah kot surprise macam dolu kala. Berangan boleylaaaa...





p/s : selalu tengok kawan yang ber'couple' dapat surprise...wahhhhhhh...syiok letttewwww..hihi...

2 comments:

zezolla_atin said...

betoi kak tora . dulu kat hostel mesti banyak sticky note kat pintu locker . haha . lama tak nampak ampa rindu ! nak taw kami sapa mai godek2 blog kami . kalau tak kenai jugak tgk fb kami . hikhik . miz u !

MerLe said...

hehe..tul tu...lama dh rasanya x wat suprise2 ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails