nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, August 10, 2011

::KEGILAAN PADA TULISAN BIRU DI FACEBOOK::

Hai again,


Sebelum tu, assalamualaikum w.b.t to all blogges, stalkers, readers, dan buat sesapa yang masih sudi singgah kat sini. Agak terharu aku gitu.Ya laaaa....sapa lah aku ni...tah termasuk berapa juta tah no ranking blog aku ni..hahaha. No 2 nak last kot..





Hihihi..takpa, tu tak jadi satu isu, biaq la no berapa pun, janji blog ni la tempat aku lepas penat lelah seharian, mai lepak-lepak taip entri panjang berjela-jela lepas stress. hahahha...Jadi, kalau hangpa tak singgah blog aku pun, yang pastinya aku akan tetap singgah, walaupun aku sorang ja dok merapu kat sini.





Bila aku stress,aku suka gelak, so orang taktau bahawa aku tengah stress. Dan bila orang taktau kecenderungan aku buat habit-habit baru yang pelik amatla tinggi peratusannya. Baru-baru ni aku dok ushar macam-macam nama group kat pesbuk ni. Macam-macam dialog pun ada. Ada dialog sepah, dialog movie yang buat aku gelak bagai nak rak. Nak muntah pun ada sebab gelak secara berjemaah.hahhahaha






Dan bila semua kawan sekeliling aku dok tengok aku asyik gelak sorang-sorang depan laptop, depa pun pelik. Apa la yang dah kena dengan si Mastura ni... tersampuk kah agaknya?haha. Maka aku pun ajak depa join aku gelak dan hasilnya..............









hahahha..semua jawapan aku bantai guna tulisan kaler biru tu, depa semua ni pakat bebai ngan aku, tapi bila depa nak marah aku, depa gelak..hahahha. La ni, aku pulak yang dok khusyuk tengok depa gelak..hahahhaha. Huduh la wei...





p/s : bahagia jugak bila ajak gelak besaq secara berjemaah..hahaha..apa pun tak boleh.

4 comments:

Nyamuk Terbang said...

haha
fenomena like lg truk
pnuh noti

RATU QASEH SAIFUDIN said...

hihi,,comel!!!...tulisan biru je laa kat status kn..ihhihi..=) <3

adib syazwan said...

skunk LIKE je page "O" tu, kompom ley wt ayat sendiri dengan tulisan biru, hehehe =)

damha said...

biru itu menawan...he3333 *_*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails