nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, August 4, 2011

::FOLLOWERS TU SUMBER INSPIRASI AKU::

Hello bloggers..




Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh....buat all muslims, buat para stalkers, readers, yang berblogwalking dan jugak sesapa jua yang sudi menjengah-jengah ke blog yang tak secanggih blog kalian, yang nak tumpang baca pun sila-sila...








Bila tengok followers, sikit sebanyak terubat rasa rindu aku nak berblog. Bukan tujuan nak tengok sapa paling ramai follower. Cuma bila tengok follower aku bertambah, aku terfikir jugak la,ada jugak orang nak follow blog ni. Kadang-kadang aku tak boleh nak puaskan hati semua orang. Aku tak tau sebenaqnya apa yang followers aku suka. Sebab tu aku update apa yang boleh dan aku rasa sesuai la....





Aku follow banyak blog jugak, so bila update terbaru, maka berjujukla kat dashboard aku. hihihi. Memang meriah. Kadang-kadang aku follow jugak blog yang baru nak naik. Saja nak tengok entri-entri baru. Tapi aku kalau berblogwalking, ada entri yang aku rasa nak drop komen tu, aku drop ja, tapi aku takla hidekan identiti aku. Ikut suka owner tu la nak publish kan komen aku ka dak. Tapi yang paling aku jaga, aku takkan komen benda-benda negative.




Tapi tak semua yang follow blog aku akan baca blog aku, hanya orang yang komen yang tu laaaa yang sudi baca..hihihi.tima kasih banyak-banyak sebab sudi masuk jenguk blog aku ni....



4 comments:

Pendamba Mawar said...

insyallah..selagi kita hargai follower blog..diorang juga akan hargai kita...:)

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/07/follower-tak-penting-ubahlah-fikiran.html

adib syazwan said...

inilah dinamakan berblogging, hehe

damha said...

slm ramadhan yg ke5 blogger...

::Mastura Zakaria:: said...

salam ramadhan buat rakan blogger....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails