nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, October 25, 2011

::COOL BLOG TAPI BUKAN BLOGSPOT::

Hai bloggers and readers...




Assalamualaikum and how are you? harap-harap sihat la semuanya kan.hihihi. Harini agak waktu terluang aku nak update entry. Almaklumla kan, bulan seploh ni agak kureng kick mengupdate dek agak kebizian dengan masa-masa yang ada. OK, sometimes sounds great and kadang-kadang tak cool langsung. 





Orait, bagi meng'cool'kan diri yang memang cool, apakata pekena 'COOLBLOG'. Hah..... apa benda tuh? ni salah satu feveret aku jugak sebab aku suka ngunyah bubble dia.hihihihihi.By the way, konsep decoration kedai dia memang standard, semua sama. Thats why tengok dari jauh pun aku dah kenai.hihihihi








Kat penang ni, aku tak perasan sangat kat mana lagi yang ada. Cumanya aku besa menelan dekat megamall prai dan kat sunway carnival mall. Kat jusco perda aku tak perasan ada ka takdak. Baru ja aku menelan benda alah ni kat sunway last saturday. Really cool dengan bubble dia. Tapi penat jugak la nak merabih sebab straw dia besaq sket.hihi. Kena ada orang tolong perabihkan.hihi.





Macam ni la rupa dia. Bottom part tu ada bubble yang best dikunyah.hahahahaha.




Macam ni la konsep kedai dia. Sebab tu dari jauh pun dah kenai.Pinkyyyyyyyyy ja.(sejak bila aku bekenan dengan pink)hahahaha.as long aku suka.haha.



p/s: sedap oooo.jom.jom.

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sedap.dulu pun 1st time minum dgn blogger. very cool! =)

::Mastura Zakaria:: said...

hehehhe.mmg cool.sy pun suka.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails