nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, November 13, 2011

::KALAU HATI DAH SUKA,APA PUN BOLEH!MALAYSIA BOLEH::

Assalamualaikum bloggers, readers and also stalkers.




Lama gila aku tak update apa-apa kat blog aku inih.hahaha. Bukan apa pun, faktor line slow tahap gaban, faktor kemalasan aku jugak merupakan penyumbang besaq dalam aktiviti update entry baru.





Okeh, sebabkan cuaca panas harini, aku pun teringin nak panehkan keadaan dengan update jugak la.hihihi. Tadi aku dok tengok la facebook (opkos la pesbuk aku), aku nampak gambaq apa tau "hati jambu"..Ya...boleh dikatakan macam tu la jugak sebab memang kental tahap dewa la depa ni.






Gambaq menarik hari ni adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....




Errrrr.meleleh ayaq liuq pulak.bukan gambaq ni sebenaqnya...tapi
















haaaaaaaaa.amacam?jambu tak hati beliau?mueheheheh.Tapi bahaya tu bro.helmet tak pakai. terterap atas jalan tak pasai-pasai jadi korban. Biaq muka tak hensem tapi hati jambu.....hehehehe.apa pun sanggup.tapi taktau la kot depa ni menang game tikam kat funfair ka hapa.hahaha.layan ja la.




P/S : Marka sapa la ni......pergh...salute la. gambaq diambik dari pesbuk fifi fairuz fuyyoooo.haha

6 comments:

ain fathihah said...

jangan kena saman sebab naik moto 'bertiga' dah la.. hehe

nadzirah sofia said...

kat sini hujan la pulak...

Lia Irdelia said...

pergh...
cuba pergi tengah kl camtuh..
hahha

udin said...

fuyoooo.. hati jambuuu betul la diorang ni.. hehehe.. ;)

::Mastura Zakaria:: said...

hahhaha..marka sapa lah ni.

adib syazwan said...

wow! sangat jambu, hahaha!
berjasa betul la siapa dapat pakwe macam ni, untung2 jadi suami terus, hehehehe
^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails