nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, January 9, 2012

::SEKITAR 901:PEMBUKA TIRAI 2012::

Assalamualaikum bloggers.




Alhamdulillah.hari ni hari yang ke-9 kita dalam tahun 2012 ni. Harap-harap sihat la semua hendaknya. Dan aku teruja sekali...fewwit.(ayat skema).haha. Saja aku nak upload gambaq yang tidak mungkin kita dapat tengok kat TV3.Aku pun takdan tengok berita sangat, sebab dok kalut buat benda len, tapi yang surenya aku asyik dok dengaq TV3 mention, 'bombing' la.bom buatan la. Aku pun tengok al-jazeera ja la. Baru clear picture sket.hehehehe.





Jadi aku cuma nak share gambaq kat bawah ni. Macam kenduri woh.hehehehe.



























gambaq dari sumber:

fitrihadi.com
hmetro.com.my
idhamlim.blogspot.com
themalaysianinsider.com
zulkbo.com



p/s : Tudia kamera.kalau aku pengsan dah kena serbu macam tu....tapi fanatik kamera jugak.hihi

5 comments:

aDiB sYaZWaN said...

artis pun tak dek orang nak ambil gambar sampai macam tu, hehehe!
alhamdulillah, kebenaran telah terbukti

EruzuLiyana said...

ramai giler owg, kalau la boleh join meramaikan,,hehehe

::Mastura Zakaria:: said...

@aDiB sYaZWaN


alhamdulillah...doa orang teraniaya Tuhan makbul

::Mastura Zakaria:: said...

@ EruzuLiyana


mengundi kalau dah boleh...

Pendamba Mawar said...

entah la ttg ini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails