nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, October 4, 2012

::KULIAH OH KULIAH::

Assalamualaikum peeps.



Pagi ni aku agak sibuk dengan segala fail keja aku yang kena update memandangkan akan diaudit lagi minggu depan. Memang suffering sket pada waktu dan ketika ini.Tapi chaiyok2 , aku boleh settlekan.kiki kikikikiki.(sedapkan hati sendiri).


Bila aku teringat balik zaman aku pi kuliah dulu, uiiiiiiiiiiiiiii.bukan nak kata la.Malaih pun ada. Masuk sat, dengaq lecturer cakap sepatah dua kata, balik.perghhhhhhhh. Masa kuliah memang aku suka dok belakang, agak-agak boring, tidoq.hihihihi


Kadang-kadang bila dalam sehari tu ada banyak kuliah, sampai aku pun jadi blur. Apa yang aku tengok semua jadi macam kat bawah ni.





Adeh, time banyak assignment, mata aku pun selalu ja ngantuk awai, kira nak lena keja aku. Pastu pulun. Bangun tengah malam buat assignment, mata jadi panda. Hadap buku lama-lama. Last-last buku pulak hadap aku.hukkkkkk. Aku ni memang suka buat assignment last minit, macam orang gila nak siapkan bila dok kejaq masa.


Tapi, apa-apa pun zaman belajaq la zaman paling syok. Kalau ada rezeki aku lepas ni, insyaallah aku continue study lagi. jemu, memang jemu, tapi bila kenang balik, macam-macam ada, syok, panik, gabra bila nak exam.haha. macam-macam hal.


Paling banyak masa aku sacrifies buat assignment, sedangkan aku memang suka tidoq.huhuhu.To all bloggers yang sedang belajaq tu, selamat menghadapi buku sampai lena.hihihihi...


p/s : tak penah aku baca buku sampai abih, mesti paling lama pun setengah jam saja, pastu buku pulak hadap aku.

3 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. aku kalo blaja malas. keje pun malas. taktau nak jadi ape.

ejulz said...

hahahaha.. betul3.. :)

::Mastura Zakaria:: said...

hahahhaha.takpa.jadi manusia berguna..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails