nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, December 23, 2012

::SEMOGA KEKAL HINGGA KE JANNAH::

Assalamualaikum peeps...


Selamat berhari minggu buat yang cuti, buat yang keja tu mesti laaa selamat bekerja.kihkih. Apa-apa pun harini memang relaxing gila aku kat umah ni, syok layan kona baring sambil hadap 'peel fresh' depan tv. Oh,nikmat yang kebanyakan orang tak rasa.Sebab aku sorang ja yang tengah merasa.hihi



Aku perhatikan kat fesbuk lah kan, ada antara golongan orang yang suka post status jiwang-jiwang karettttt la kan, tapi biaq pi lah, tu pesbuk depa, ikut suka la nak post apa pun kan. Satgi dok kata sebok jaga tepi kain orang pulak.haha.



By the way, aku jumpa satu nasihat untuk kapel-kapel sekalian, kebanyakannya yang ada boifren lah kan... jangan la over expose gambaq kat fb. Tak sesuai, nanti orang buleh edit gambaq tu untuk tujuan lain. Bahaya sebenaqnya letak gambaq banyak-banyak kat fb. Antara nasihat ikhlas buat yang over sangat tu...






Peace.

P/S : tetiba teringat iklan Siti kat radio, "kak siti risau tau dengan adik-adik yang bercinta di bangku persekolahan".hihi

2 comments:

Nurhanis Zamshah said...

budak budak sekarang, post memang tak fikir banyak kali kan. moga diberi hidayah yg terbaik :)

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails