nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, April 22, 2012

::EH, BERAPA KAD BERSIH SEMALAM KENA?::

Assalamualaikum to all bloggers and readers.




Alhamdulillah, fuuuuuuuuuuu...tiupan semangat sat.hihi. Semalam dapat tidoq lena jugak, walaupun draw dengan Kelantan.hihi. Walaupun aku dah boleh agak penyokong Kelantan memang komfirm ramai punya kat Stadium, tapi at least Hijaukuning mampu jugak sumbat sebijik gol separuh masa pertama kat tempat lawan.



Actually aku memang agak down bila Kelantan dah sumbat sebijik. Memang la aku rasa depa akan sumbat gol sebijik, tapi tak seawal minit yang dijangkakan.huhu.Lagi pun aku tengok kelaku pengadil semalam tu memang macam hapa lagi. Memang deni gila main kad dari awai game.Aku dah lupa nak kira sebenaqnya berapa kad kuning bersih yang ditaboq semalam. Mana ngan fokus aku terganggu dengan pengulas sukan.



Abih player, hat mantop2 semua kena kad kuning bersih tu. Aiyak. Paling aku tak puaih hati bila ref layang kad merah teruih kat WMS lepas 2 kali dapat kad bersih walaupun baru kawan tu nak panaih enjin. Memang panaih sungguh. Aku dok agak la ref ni mesti tengah dok berkempen BERSIH 3.0 kot... sebab tu bersepah ja kad dia taboq semalam.



Apa yang paling penting, VG14 dah samakan jaringan semalam..hihihi.Tapi yang paling loqlaq si Shokri Nor ni bagi masa tambahan sampai 8 minit. Gila kot. Sepanjang aku dok pulun tengok game sebelum ni, ni first time aku tengok sampai 8 minit.Ketaq jangan dok habaq la. Tapi mujoq la defend kedah agak kental sket last-last minit.





P/S : apa-apa pun...harapan tinggi untuk pengganti pak midan. Biar jasa jadi kenangan. Eh, shokri nor, jom pi makan laksa.


2 comments:

SM said...

aku sokong sime darby sebab ronaldinho main kat situ. nama sama, tapi orang lain.

::Mastura Zakaria:: said...

nasib baik bukan ori ronaldinho...hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails