nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, April 13, 2012

::JATUH SIKIT OKLA, JANGAN BANYAK SANGAT ::

Assalamualaikum.



Masih mendapat peluang mengupdate satu entri berikutan ranking yang agak menyusut baru-baru ni. Dan agak menyayat hati jugak bila ranking Fifa semakin merudum di tangga ke 156 dah.uhukkkkkkk. Sangat terkilan dan menyebalkan jugak. Tapi walau apa pun kena jugak terima kenyataan..fuuuuuuuu...





Bangla pun dah naik pijak kepala..huhuhu. Memerlukan suatu perubahan untuk menaik ranking. Jangan la asyik kata ranking tak beri kesan apa-apa. Tapi aku rasa FAM lagi risau takut takdak parking dari ranking. Haihhhhhhh la..... macam hapa lagi.




Jangan asyik dok hantaq pi makan angin dah la, balik-balik ranking dok tahap tu jugak. Tak buleh pi dah. Penat tengok.APTB.Tapi okeh la kan FAM tak sampai ranking 200 lagi kan?hihihihi. tunggu lagi sket ja. Takut bukan saja 200, 200 lebih buleh pi.huh. Bagi kenyataan kat berita pun macam tak berkaliber ja. Belajaq- belajaq bagi alasan yang bernas lagi jitu sket. At least tak la kuciwa sangat aku ni...Eh, ramai lagi sebenaqnya. Main bola lagi mahai oiiiii dari gaji kami hat graduate ni..huhuhu




p/s : Ada vacancy lagi dak dalam FAM?hihi

4 comments:

SM said...

new caledonia ni dok kat benua mana? kat situ ada gelanggang futsal tak?

::Mastura Zakaria:: said...

hahaha.ada la kot.tu yang cekap sket tu....hihi

SM said...

disyorkan pasukan liga kita ambil pemain import dari new apakenama ni. tak mahal, dan kualiti mesti up satu takuk daripada pemain kita.

::Mastura Zakaria:: said...

hihihi..at least ada gak dapat piala pun baguih...baru ranking naik sket kot...guna pemain import macam hamidan (kedah) pun ada gunanya..hihihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails