nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, April 9, 2012

::DEPAN CAKAP LAIN, BELAKANG CAKAP LAIN::

Assalamualaikum bloggers and silent readers...hihi



Dah lama aku tak mengupdate apa-apa entry, disebabkan masalah tenet semenjak dua menjak kebelakangan ni. Jadi, untuk mengisi masa lapang aku yang tak dapat beronline, aku tidoq.hahahhaha. Yang tu saja ubat penenang bagi aku buat masa ni. Jadi, bila dah ada chance nak beronline ni, tunggu apa lagi, takdan nak breakfast lagi, aku dah sibuk-sibuk on lappy aku ni.kikiki.




Jadi untuk memulakan entry penuh bersemangat aku pada harini (konon-kononnya lah), aku noticed someone ni, aku takmau cerita la kat mana aku jumpa makhluk ni. Dia ni memang suka buat onar, depan aku baguih punya cakap, pijak semut pun tak mati woooo....Tapi belakang aku buat dah perangai cakap tak serupa bikin. Aku paling pantang orang macam ni. Depan aku, apa aku cakap semua dia angguk, tapi belakang aku dia cakap macam lain. Serius, rasa nak hawin spesies ni keluaq tingkap.





Aku tak marah kalau dia nak argue cakap aku ka apa. Tapi tulong la jangan dok menyampai lain kat orang. Lain yang aku cakap, lain pulak yang sampai. Depan aku baik, bukan main......Tapi bila belakang............. oh my...... (tak dapat nak gambarkan dengan ungkapan). Aku ni kalau aku tak suka kat orang, at least aku diam, dan aku takkan start nak buka cerita pasai orang lain. Tapi jangan dok try cari pasai dengan dengan aku.




Berlakon depan aku baik sangat, belakang aku dok buat voicemail pulak. Habaq ja la tak berani nak cakap depan aku, payah apa aih.hahahahha.Lawak pulak. Tapi apa-apa pun tima kasih la sebab hangpa dok cakap kat belakang aku, at least ada la jugak kan orang yang sudi ingat aku ni..hihihihihi



Kat bawah ni pesanan aku untuk tatapan umum. peace :)


p/s : ada orang gak dok menyampai kat aku ni..kikiki. Tima seh..

5 comments:

Moon Robi said...

Besalah tu, lumrah . Lagi sakit hati bila kawan ' baik ' sndiqi yg kutuk ! Apa2 pun x pew, sekurang2nya dpt gak pahala free kn ? hehe

Cik FaRiZaM said...

lumrah dalam hidup :D

jemput ke blog sy di http://afasz.blogspot.com

Nadratul Syazwana said...

Tak baik kot hipokrit camni. Berterus terang tu sebenarnya lebih baik. Tp tak ramai yg berani, maka terjadilah cakap belakang Haih

tyka said...

tak suke juga org mAcam tu..
geram je kan... suatu hari orang tu akan rase jugak sebab dia buat orang.

http://sitiatikah.com

::Mastura Zakaria:: said...

talam 2 muka ni memang banyak atas dunia ni.....kalau nak layan semua boleh sakit kepala.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails