nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, December 9, 2011

::ITULA PENTINGNYA ENGLISH EDUCATION::

Assalamualaikum to all.


Today i would like to teach you on english education. Perghhhhhhhhh.hahaha.mukadhimah yang seciput tu boleh la. Disebabkan agak keboringan dan nak mencari sumber-sumber yang boleh buatkan aku gelak bagai nak rak. Aku pun saja la search benda-benda yang best kat pakcik google ni. 




Macam-macam ilmu dia bagi aku. Salah satunya aku tertarik pulak dengan 'broken english' ni. Yang aku pasti semua orang penah buat. Aku pun sama la jugak. Bukan aku ada ja kat dunia ni teruih terer sampai buleh tabik spring. Sampai la ni pun still dok broken lagi english aku.haha. Aku bukan native speaker pun.




Antara gambaq yang boleh di share dan boleh buat bahan nak senyum simpul-simpul kat bawah ni. Tapi jangan pi cakap kat orang lain. Diam-diam sudahla na.hihi























sumber: mysensasi.blogspot.com

3 comments:

myra azraff said...

go go bhasa inggeris...^^
subjek feveret saye...hik <3

cik ika said...

i like broken english..hik3

Najwa Rahman said...

english2! subjek yg agak kureng wat diri sy but still dpt A. ape2 pun singgah sini balas jejak awk. nak promote segmen sy jap.

http://eabufairytale.blogspot.com/2011/12/segmen-najwa-jom-menjala-follower.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails