nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, December 24, 2011

::SUSAH Wo NAK JUMPA POMPUAN SUKA SUNBURN.HAHA::

Assalamualaikum.....




Tak berapa lama dah kita nak meninggalkan tahun 2011 kan, yang penuh ngan moody, haha. mood berjimba-jimba, macam-macam mood ada. Mood aku berubah ikut suhu, so thats why la macam-macam kaler yang ada. Harini aku just nak share hobby aku dengan semua yang sudi tengok blog aku ni. Hobi yang susah orang nak join ngan aku. Sebab semua takut ayaq.huhuuhuhu





Layan kan ja. Ni la hobi paling susah cari geng kat malaysia. Snorkeling.hehehe. Sapa nak join, mai habaq kat aku, nanti kita buat trip.  Sebahagian aktiviti aku kat pulau-pulau yang aku dah pi Langkawi, Perhentian, Redang, Manukan, Sapi dan beberapa lagi yang aku dah lupa kat mana. Aku maleh nak watermark gambaq semua ni..hehehe. View ja la no.

















4 comments:

Mishter Izwän said...

cheq tak takut ayaq . cheq tak pndai berenanq . ajak cheq meh . huhu

::Mastura Zakaria:: said...

hehehehhe.pakaila life jacket tu...selamat punya.

cili_kering said...

wohaa..mcm bez...xp xrety berenang...ahakz..

::Mastura Zakaria:: said...

memang bes sgt..hihihi.sampai bertukar kaler.haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails