nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, December 4, 2011

::REVIEW MOVIE::

Assalamualaikum.



Haaaaaaaaa.pueh la hati hangpa kan.hahahhaha. Aku dah pening-pening create page blog aku ni.hahahahha. Nak sangat kan?ha....pi la tulung like.takmau like pun takpa.sapalah aku ni.ahaha. Ayat pasrah sekali sekala.



Sambil dok melayan fantaghiro ni, creta the cave of the golden rose, aku mengupdate blog aku dengan takda motifnya.Saja nak lepas rindu, lama aku tak update kan.hihi.






Haaaaaaaaaaaaaaaaa.comey dak?comey kan... mestilah dah sah2 comei dari aku.huhu.Haaaa sudah, toksah dok ngutuk lebih.hehe. Esok dah hari isnin. Aduiiiii. Tak sabaq nak tunggu hari jumaat.haha.Padahal baru ja start nak masuk ofis esok ni. Malam ni dah mata tak boleh nak lena, melayan youtube ja lah aku. 




Sampai ke saat ni, aku masih tak sempat nak pi tengok movie Breaking Dawn. Dush! geram amat! dek takda peneman.huhuhuhu. Best sangat ka tak, aku pun taktau, nampak gaya macam kena tengok kat youtube ja creta ni.







Errrrrr.aku mengaku.aku agak sedikit dengki ngan Bella. sebab dia dapat Edward. Aku hanya boleh admire dari jauh ja. hahahhaha.loser betui.Ada sapa-sapa yang dah tengok ombak rindu? best dak?

4 comments:

::CIK LYNN:: said...

cik lynn nk tgk cter fantghiro 2...huhu....
tau link mana2 cter ni??

YAYA AZURA said...

fantaghiro mmg comel..
edward memang hensem..

::Mastura Zakaria:: said...

@cik lynn


sy tengok kat tv9 ja..hihi

::Mastura Zakaria:: said...

@YAYA AZURA

jgn sebut bella comel dah la.hihihi.dengki.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails