nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, December 16, 2011

::JANGANLA CARI BLOG AKU KAT GOOGLE.KOMFIRM JUMPA ! ::

Assalamualaikum.....




Perggggggggghhhhhhhhhhhh.Tajuk dan jugak merupakan soalan yang sama sekali menyentap jiwa aku.huar. hahaha.Baru-baru ni aku ke'gastrik'an lagi. perut aku ni dah macam rebana ubi, masuk angin tapi tak boleh pulak nak naik angin.Dua, tiga hari aku berada dalam keadaan yang amat 'membengongkan'. Pening kepala jangan cakap la.kengkadang aku boleh rasa bumi kita ni berputaq. Sekali ngan aku pun nak terpusing-pusing sekali.





Sekali tunggu punya tunggu, lama jugak la kat klinik tu. Mau rasa nak pengsan seminit dua.Memang takleh makan apa time tu, tapi disebabkan depan klinik tu ada kedai burger, aku pi jugak beli sebijik.ngehehe.




Masuk ja dalam bilik tu sekali dengaq soklan, "awak ni blogger ka?" perghhhhhh.dahla aku tengah pening, teruih rasa nak pitam. Aku ni memang malu gila kalau orang kenai aku.huhuhuhu. Celah mana pulak dia tau aku ni blogger. Siap tanya lagi blog aku nama apa.adoiiiii. Selalunya kalau orang kenai ada dua kategori.



Kategori 1 :Yang kenai aku dalam blog and fb tapi realiti x kenai.
Kategori 2 : Yang kenai aku realiti dan di alam maya ni.




Kategori 2 tu mostly yang rapat-rapat ngan aku, kawan-kawan. Sedara mara aku pun tak ramai kot yang tau kewujudan blog aku ni.haha.Dek kerana soklan sang dokter tu buat aku terkedu 2,3 minit. Janganla dia jumpa blog aku ni. Tobat segan!hahaha.




"Blog awak nama apa?" sentap teruih ngan soklan tu. "ish...aku nak habaq ka takmau ni". Segan nak mampuih. Rasa macam mmuka aku merah kaw-kaw. Malu oiiiii.hahahah.Tah hapa ja aku dok merapu dalam ni. Kalau pasai sains, ka pasai sejarah ka takpala jugak. Ni dok join segmen ja.haha.Last-last slow ja aku bagitau "saya guna nama saya........" aku tak pasti la dokter tu dengaq ka dak.Kalau dak....Alhamdulillah...haha.segan oihhhhhhhh.



P/s : Tapi dia senyum...errrr janganla cari blog aku kat google.komfirm jumpa.huhuhuhu. 

4 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

wah..glamer lah blog cik mas =)

::Mastura Zakaria:: said...

malu ooooo..haha

Pendamba Mawar said...

retis sey

deen azmee said...

as-salam..

pergh.. dasatttt.. blogger retis nih.. hehehe.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails