nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, March 4, 2012

::BANYAK CERITA MENARIK DI RAKAN BLOG::

Assalamualaikum bloggers and readers.



Dah petang-petang ni, walaupun beruk ben aku ni menunjukkan tahap pergerakan yang memang lemmm gila. Jenuh bersabaq jugak la dengan dia ni, aku nak share benda menarik ni. Buat adik-adik blogger yang tercari-cari kat mana tempat yang sesuai nak ping blog memasing selain group yang melambak di pasaran tu, ni aku nak introducekan satu lagi port baik untuk kita melepak.hehe







Sapa nak tau lebih lanjut pasai rakan blog ni boleh KLIK SINI. Kat blog ni, boleh la posting blog masing-masing. Dan suka lah sekiranya bila nak post tu, biaqla entry yang ada kualiti sket, janganla cerita nak masuk tidoq pun nak post. Bukan tak boleh, cuma bagi aku la ni, aku rasa budak-budak buat blog takat suka-suka ja. Serius cakapla, nak cari blog ilmiah dan bak kata orang yang ada ke'ilmu'an tu agak kureng. Cerita ngan boipren ja penuh satu blog. Menyampah pun ada.huhu




Tapi ikut suka hangpa la kan, dah claim blog sendiri, aku cuma buleh bagi pandangan ja la. Atas owner tu jugak la nak update macam mana pun. Di Rakan Blog ni, bolehla pakat-pakat share benda-benda yang best, fakta ka apa-apa pun. Tapi kena daftar dulu la...Takleh main redah ja.hihi.Tapi janganla gelabah, takda sebarang fee dikenakan, cuma nak meramaikan keadaan dan enjoy-enjoy posting tu bolehla.


Apa-apa pun, semoga Rakan Blog yang baru nak naik ni terus success dan maju jaya.


tag : rara-zura

p/s: Geram jugak bila ada readers ajak follow blog dia, tapi asyik cerita pasai pakwe manjang.hahaha.maleh pulak la nak tag orang.huhu

7 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahhahaah..kelakar bab suroh follow tapi blog cerita pasal pakwe memanjang..kui3..tahu xpe..
btw thanx for supporting,:)

::Mastura Zakaria:: said...

@~hAKim ZaiLAn~

hahahha.

mumui said...

yang yang p/s tu... hahahahaha...

maya diana said...

ye laa....dia je laa yg ada bopren...huhuhuh..xgitu...hehehe.... pepe pun penulisan yg menarik..boleh pergi jauh ni...All the best <3

::Mastura Zakaria:: said...

@mumui

hahahaha.untuk tontonan umum.bagi kesedaran sivik sket.

::Mastura Zakaria:: said...

@maya diana

tula...deme ja la yang ada boiprennya..kita takdak.hahaha.tq for your support.

.........cP~ said...

Salam.

Uish, Terasa walaupun tak buat netri boyfren. Sebab entry tak la berilmiah mana pun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails