nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, March 3, 2012

::IKLAN YANG PALING AKU TAK SUKA::

Assalamualaikum bloggers.



Malam ni sambil berblogwalking, ditemani hujan dan segelas milo panaih..Uishhhhhh.syiok. Rasa- rasa ni satgi mesti tidoq awai punya ni. Hujan-hujan macam ni.Mata layu cepat. Tadi aku dok tengok tv, tah hapa-hapa ja harini.Bosan ngat aih. Tak pi mana pun harini, still tak buleh jalan laju lagi. Menapak-napak ja.




Aku paling tak suka iklan Rexona kat tv ni. Ala, yang ada iklan tayar pancit tepi jalan tu. Meluat gila pulak tengok iklan ni. Nak tayang ketiak sangat la sampai koyak lengan baju sebelah. Tak senonoh sungguh. Kononnya tunjuk ketiak, lambai-lambai, then ramai la mamat-mamat yang tah dari mana mai tukaq tayar keta.Hahahhaha. Mangkuk sungguh.










Kot ya pun nak tunjuk ketiak, tak payah la begitu sekali. Tau la ketiak putih bersinaq. Buruk ngat aih. Agak-agak nak putih sangat ambik cat putih, ha cat la sepuas hati. Biaq putih teruih. Sapa la punya idea cenggini. haha.



Kalau ditanya iklan apa yang aku suka, aku suka tengok iklan hat budak tu cakap "ada 4 sebab kenapa gunakan softlan eco softpack baru" hahahha.Aku geram gila tengok budak laki yang kenit tu. Petah, sure-sure laku main iklan lagi lepas ni.




p/s: Nak putihkan ketiak? Guna cat putih, Kansai paint ka nippon paint pun ok.haha

4 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

haha! is pun xsuka iklan ni

.........cP~ said...

Salam..

Yela..saya pun tak suka. hari tu terfikir je nak tulis kat mana-mana, buat rungutan cakap tak suka. Sangat tak bermoral je rasa. Eksploitasi wanita betul la. Apa lah tayang tiak nak tahan kereta. Tu tahan penjenayah namanya. Kalau betul buat macam tu, esok masuk paper je.

mumui said...

xde idea lagi la tu... hehehe...
bole gak kemukakan idea gune cat nippon tu kat pihak pengiklanan.. hehe

PaK PiS said...

haha... mcm2 iklan skrg ni.. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails