nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, March 2, 2012

::SPECIAL THANKS TO::

Assalamualaikum to all readers.



Harini, aku nak ucapkan jutaan tima kasih buat orang-orang kuat yang sudi berdiri dan menyokong aku seadanya.







Special thanks to :

Mak,
Sebab mai jaga malam-malam, tolong tahan plastik muntah, tolong uruskan everything, tolong papah jalan pi toilet, tolong tukaq baju, tulong tutup ekon dan macam-macam lagi.


Makcik,sepupu sepapat,sedara mara
Sebab mai tulong jenguk, bagi semangat segala,sama ada yang mai jenguk kat ward mahu pun kat umah.Tima kasih


Suhaida, 
Sebab tolong jaga aku masa mak aku tak mai, mai tengok aku, tulong suap burger KPJ hat sedap tu, hang tau dak malam tu lepas hang balik, aku muntah balik burger yang hang suap tu, aku sepatutnya posa, tapi aku pun tak ingat.hihi.Nurse cakap masa aku dok lali ubat bius mana aku ingat, kalau hang perabih burger sejuk tu pun takpa.Tak lupa jugak tima seh na sebab byk kali mai tgk aku. Hg merangkap mak no 2 aku..hihihi


Balkis
Sebab mai tengok aku malam-malam ngan sue, lepas tu hangpa pederas pi de pauh. Walaupun hang cakap ngan aku, tapi respon aku agak mengecewakan, sebab nurse baru cucuk ubat tahan sakit. Ubat tu pun buat aku ngantuk. Tertidoq sebelum hangpa dan balik.


Hamzi, Alip
Sebab mai tengok aku kat ward, sorilaaaa aku dok muntah tak berenti.


Kawan-kawan opis yang ramai  
(as,kakdib,tot,ros,nith,kaksu,syikin,kakpina,racheal,azi, kaknani dll)
Sebab mai melawat time aku tengah lembik tu, bawak buah tagan segala, walaupun orang lain yang dok tibai, aku takleh telan apa pun.Sori na takleh melayan hangpa banyak-banyak, satgi keluaq lebih pada 3 perkataan aku nak muntah.Bagi yang mai melawat kat umah dengan coq pisang tu,buah epal,sunkist segala, tima kasih na.Yang dok kol,thanks atas semangat jitu supaya aku buleh pi snorkel balik.


Kawan-kawan sekampus 
(ina,nani,fedi,fizah,shada,ija,kima)
Tima kasih la sudi dok kol tanya khabaq dari jauh, walaupun kita tak jumpa, tapi segala concern kalian tu menguatkan aku sebenaqnya


Lecturer saya yang dikasihi 
(che deal, prof nasir)
Thanksla mendoakan kesihatan saya dari jauh. Tu pun dah cukup.


Bos besaq
Thanks a lot sebab spend time visit me at home


Kawan-kawan baik yang jauh
(banyak nama sangat, panjang nak mention)
Sebab dok mesej aku 24 jam sehari tanya khabaq, kadang-kadang aku tak larat reply, aku dok diam ja. Pandai-pandaila hangpa call aku.


Admins and members in GROUP JRRCMD'U
Tima kasih banyak-banyak buat otai-otai grup sebab support dan selalu mendoakan yang terbaik buat hamba Allah ni. Insyaallah kalau ada trip lagi, jangan la dok tinggai sorang ni. Kalau dah diizinkanNya join, maka begitulah jadinya.hihihi.Makan jom.Tak padan ngan sakit tak lega lagi tu.hihi.Nak mention nama ramai sangat,huhu.


Bloggers, readers and stalkers.
Di mana saja anda berada, tenkiu sebab mendoakan aku dari kejauhan dan semangat yang hangpa bagi tu buat aku rasa lagi nak reyau. Tapi nak reyau tak buleh lagi, tahan perut.sakit lagi ni.B



Thanks to semua yang tak henti-henti support aku, yang mai melawat kat ward, kat umah dan jugak yang kol tanya perkembangan tu. Semoga Allah ja laaaaa yang dapat balas jasa dan bakti kalian masa aku sakit.







P/S : Berterima kasihlah pada ALlah yang menghidupkan kita setiap hari.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails