nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, March 8, 2012

::OH, SPAGHETTHI JUGAK JADINYA::

Assalamualaikum to all bloggers and readers.




Harini dah start ngidam balik nak telan macam-macam.Muehehe. Memandangkan aku dah boleh aktif sket dah, so apa lagi, port first, mesti aku cari dapoq.Perghhhhhhhh.nikmat pulak rasa dok kat dapoq ni. Dah lama aku tak jadik chef, sebelum-sebelum ni, asyik dok telan milo, roti. Tak pun sekut ping pong cicah milo ja. Fedap aku, aku tak pantang sangat. Lagipun dokter kata aku dah boleh telan apa yang aku rasa nak telan. Jadik, apa lagi, teruih angkat periuk..hahahhha




Haritu masa beli barang kat minimart, aku sempat pesan kat mak, suruh beli spagetthi, sebab kebelakangan ni dah banyak pulak iklan spagetthi kat tv. Memang mencabar iman aku sungguh. Time sakit-sakit la teringin nak makan macam-macam.Siap proses segala dalam peti ais tadi, cincang-cincang, mix kan ingredients, modified sket...pastu,



tadaaaaaaaaaa.... mushroom spagetthi


Siap dah sedas. Apa lagi, lepas hentam sepinggan buleh tidoq.haha. Apatah lagi di luar masih kehujanan. Sambil kona baring bolehla layan tv sat. Pastu gudnite.hahaha.Opps, sebelum tu, milo paneh segelas.




P/S : Tengah-tengah hari orang telan nasik, aku telan spagetthi. Dah macam warganegara Amareka  Selatan pulak.hahahha



2 comments:

Nyamuk Terbang said...

pergh sedap nmpk

Adylia Qarissa said...

Dkna suka telan nasik. Memang tekak masik hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails