nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, June 2, 2011

::2 HARI FOLLOWERS AKU TAK BERGERAK::

Assalamualaikum bloggers....







Entry berserta gambaq yang dikidnap dari blog orang
(salah satu gambaq adalah dikidnap  menjadidiriku1002.blogspot.com)





Pagi ni aku bukak blog aku, aiseh, asyik 488 ja.....apa tu? Followers aku la...hihihi. Dua hari tak bergerak, tadi baru naik sorang, menjadikan jumlah terkini 489. Aku pelik, selalunya, naik cepat la jugak kan..hihihi. Kali ni macam susah nak naik capai 500.




Errr, takdak orang baca entry aku ka, tapi bila tengok statistic, running ja..... maknanya ada yang jadi silent readers ni kot tak follow (aku agak ja la)..hehehhee.... Tadi ada orang mengaku dok jadi stalker blog aku ni.......hahaha.. Baru aku tau ada jugak yang dalam diam...









Errrr....rindu aku kot yang dok jadi stalker ni (saja buat ayat perasan) hahahhaa....Time kasih si comel, takdak akaun gmail la tu..hehhehehehe. Takpa la, baca ja la apa yang ada dalam ni. Nilah tempat lepak aku, sebabnya aku tak berapa suka nak lepak kat tempat ramai orang.









Dan tak lupa jugak buat silent readers aku...yang memview page aku ni secara sengaja atau pun tak, tima kasih na singgah kat sini dok baca entri merapu aku.hihihi. Tak semua la yang aku merapu, kengkadang, merepek, mengarut pun ada jugak.





Dan ada jugak yang cakap kat aku, tunggu la follower hang cecah 499, baru aku follow..hahahaha, gilos! lambat lagi kot, kalau takdak yang 487,488,489,490 cam mana hang nak jadi no 500?hahaha...hampagas betoi. Takpa la, follow la kalau hang suka dan kalau hang teringat nak follow.





Ada jugak yang bagi tips kat aku, hang buatla contest bagi habuan sket bagi sapa yang bertuah...erkkk? Nak habuan ja ka, sebab tu baru nak follow...aishhh...susah la nak dapat loyal readers kalau macam tu..huhuhu. Aku bukannya anak tan sri dan pertubuhan badan agihan untuk agihkan bantuan kecemasan...lalala. 





Tima kasih na sapa yang follow aku, kalau ada followers yang nak suggest blog yang best-best silalah, tinggalkan link kat komen ni tanpa meletakkan http:// kat depan blog anda tu ye.... nanti dikira spam pulak....






sekian, untuk makluman.

12 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

sama sama kasih. hahahah :D

anismelon said...

uish..ayat yg "selalunye naik cepat la jugak ka.."...mcm best je..ape rahsienye..ce cite ce cite..weee

abg ben follow mas..best nye..:(..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alahai, relax la cik Mas..Followers Jamaluddin.net tak sebanyak blog cik Mas nie pun..:-(

Tapi pastikan bila followers dah cecah 500 tue, harap2 traffic pun 500 UV sehari jugak la ye..hehe

Gud Luck..Kalo sape2 free, jom la terjah Jamaluddin.net ye kawan-kawan..:-)

::Mastura Zakaria:: said...

@♥yaya budak suka embun♥

selamat berkasihan..hihhihi

::Mastura Zakaria:: said...

@anismelon

heheheh..taktau nak cakap rahsia apa...takda rahsia pun....selalu blogwalking kot..tapi ada musim jugak followers ni naik mendadak..hihih

::Mastura Zakaria:: said...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR

tu lah jamal...dalam usaha mengupkan uv jugak ni....kena belajar dari jamal la macam ni..hihi

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah boleh..tanye je, nanti Jamal tolong jawabkan kalau Jamal tahu ye..:-)

fyna said...

kadang2 mmg mcm tue..
fyna pown ade gak rase mcm tue...
follower same je..
tapi xpe...

:)

msredcheesecake said...

cik mastura,
followers msred selalu je tak gerak...hhaaa

::Mastura Zakaria:: said...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR


insyaallah kalau ada kemusykilan nanti blh buat sesi soal jawab ngan jamal..hihi

::Mastura Zakaria:: said...

@fyna



ye eh..tapi xpe, sekurang2nya diview pun, tu dah cukup bagus..

::Mastura Zakaria:: said...

@msredcheesecake


nanti2 kot dia gerak..aura baru nak datang..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails