nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, June 20, 2011

::LAIN YANG NAK BELI LAIN YANG AKU BELI::

Hello bloggers...




Assalamualaikum....


Harini ada mood sket nak mengupdate, lama dah aku tak update. Line slow la kat umah, payah,aku nak upload gambaq apa-apa....huhuhuhu...Baru-baru ni aku pi window shopping, cuci-cuci mata tengok orang..hahahhah.. Takdakla, ofkosla tengok barang.....




Kalau aku pi ngan geng aku ni, selalunya mesti jadi kes yang agak biasala kot bagi pompuan. Lain yang nak dibeli, lain pulak yang beli..huhuhuhu. Ni memang aku takleh nak elak...Better rantaikan tangan siap-siap masa pi window shopping. Sapa suruh ada sale..heheeheh...Dah menjadi tebiat aku macam tu.






Mungkin yang ni kot antara perbezaan kaum hawa dengan kaum adam.Aku kalau bab shopping....haaa.... sanggup lama pun takpa..hahahaa. Macam sabtu lepas ni, cerewet giloooooh kot nak beli kasut, merata aku pusing, tapi tiba-tiba aku terjumpa satu kasut ni...memang aku bekenan sesangat. Sekali dok testing baguih punya, size plak takdak......




Arghhhhhhhhhhhhhh....rasa nak merajuk amat ngan tokey kedai tu.....Tapi padan muka aku jugak, cerewet der nak cari kasut, tapi bila dah bekenan tu mesti takdak size pulak....sabo ja la....




Lagi selamat kalau shopping complex tu takda ATM...hahahha...buleh sep duit aku, dari beli barang yang tak sepatutnya. Tapi selalunya kes yang jadi, barang lain yang aku cari, lastly barang lain pulak yang aku beli.....hahahahha..parah la kalau sokmo macam ni...Buleh kopak, tapi aku ni bukanla memandang sangat barang-barang branded ni....Aku cuma beli yang aku bekenan ja...Kalau barang tu RM10 ja, aku redah ja la....



P/S : Ada sapa nak teman aku shopping? sila bawak minyak urut siap-siap...hahahha

5 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orang pempuan memang macam tue..Kalo bershopping memang x rasa penat, bila dah balik rumah baru la mengeluh penat la, itu la ini la..hehe..

Akulah Pak Lan said...

P la shopping..nanti jumpa kat food court

::Mastura Zakaria:: said...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR

hehehhehe.....masa shopping x rasa penat..hihi

::Mastura Zakaria:: said...

@ Akulah Pak Lan

Foodcourt mana 1 paklan? byk sgt..hihi

adib syazwan said...

lumrah org pmpn mmg g2..lalalala~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails