nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, June 28, 2011

::TIMA KASIH SEBAB BELANJA SUNDAE::

Hello bloggers sekalian alam....




Alhamdulillah, dengan line yang tak berapa nak laju malam nih, aku bertekad jugak nak mengupdate sepatah dan seterusnya merangkap berpatah-patah dan seterusnya tak dapat dipatahkan lagi...




Hahahhaha..mind aku sedikit kecelaruan di sini sebab line ni slow sangat dan kadang-kadang serius rasa nak bebai dengan celcom ni.....rasa nak curang ke maxis pon ada...





Okeh, malam ni bukan aku nak menyakitkan hati dengan si celcom ni...tapi jeng..jeng..jeng........... entri penghargaan malam ni buat artis pujaan yang membelanjakan daku sundae mcd yang aku gila-gilakan itu.... Hehehehe..Aku baru ja nak start craving sebab dah lama tak melantak sundae...tup-tup....aku dengan bahagia  dapat jugak mengunyah sundae kegilaan itu..hihihihi








errrrr...yang coklat tu aku cuppppp dulu..and that still mine....stoberi tu mesti la orang len punya..takkan aku nak pulun dua2...mampuih la ...







errrrr...tetiba terliuq...gambaq ni buat aku rasa nak ngigau sepuas hati malam ni..... lupa lak nak kidnap stoberi sebijik..hehehhehehhe...takpa, nanti kita order sebijik macam ni lagi na, next time boleh la mengkidnap stoberi sebijik dua..hihihihi





errrrrrrrr..bila ehhh nak pi makan sundae lagi?hihihihi..thank you so much ye for sundae on monday....

9 comments:

Akulah Pak Lan said...

Demm!! selsema yang diuji dengan aiskrim

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan

hahhaha paklan kembali menjadi budak hingusan..hihihihi..telan ubat la paklan..pi lena...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

lebih suka strawberry =)

latest entry

video tomok dan ayu ~save the date

::Mastura Zakaria:: said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr


stoberi mmg buah pure..sedap jugak..hihihi

Fadzmie Mohamad said...

Sundae sundae ~ (mode lapar)

# epic win! sila serang pawagam berdekatan! #

zek rie said...

bleh2

zek rie said...

bleh2

::Mastura Zakaria:: said...

@Fadzmie Mohamad


hihihi..lapar gi makan nasik...tak kenyang la kalau makan sundae ja...

::Mastura Zakaria:: said...

@zek rie

jom2..hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails