nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, June 18, 2011

::BUNGA YANG BOLEH BUAT AKU MENGIGAU MALAM...::

Hello bloggers...



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...



heheehhe..lama pulak aku tak mengupdate, ada jugak yang tanya kat facebook. Kemanakah gerangan aku menyorokkan diri aku ni..hihihihihi.....siap ada yang mesej tanya, aku pi mana tak update blog...heheehhee...sori la kalian, lately aku sokmo tiduq awai, sebab kadang-kadang penat kat ofis, line slow pulak....lagi hampagas la aku nak update.




Malam ni mai pulak mood aku nak mengupdate.  Okeh, bila bercakap bab bunga...aku paling addict dengan bunga ros......sebabnya dah la wangi, comeiiiiiiii wehhhhh..hhahaha. Walaupun bunga ros tak tahan lama, aku taktau la sebab aku tak reti jaga ka ataupun dia memang cepat layu, tapi aku suka jugak. Buleh angau sebulan kalau aku dapat yang macam ni...






Tapi aku lagi suka kalau yang kaler merah....yang macam ni.....





Rasa macam nak blend buat jus pun ada..geram sihhhhh..hahahah



















ha....cukup-cukupla mengupload... penah jugak dapat sekuntum masa sekolah dulu sempena friendship day, tapi sampai la aku taktau sapa yang bagi, tapi of kos la pompuan, sebab aku memang tak layan laki..hahahahaha

6 comments:

MerLe said...

cantik~ =D

meaw said...

nak bunga yg seth tan bagi,hahahhaa!

Akulah Pak Lan said...

dalam hidup i...pernah bg 2 jambak bunga kat perempuan + 1 teady bear + coklat...jgn tanya brapa kos dia..sebab delivery..memang mahal...at the end perempuan tuh cuma jd kawan

adib syazwan said...

bunga?hehe..xlayan bunga...=P

fazilzura said...

zaman stdy dulu , tiap2 hari sure dpt munge ros.. dh kawin ni huhuhu xdak dh

damha said...

sekuntum bunga...
kembang mekar mengharum...
disudut taman hati...
mewangi kembang setaman...
mewarnai kesuraman alam...
menceriakan hati yg resah...
mawar merah lambang cinta kekasih...
kan ku petik kuntumanmu...
menghiasi kamar yg sepi...

he333..
nukilan damha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails