nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, June 9, 2011

::BUAT AKU EMO JA LA BILA LAYAN HINDUSTAN::

Assalamualaikum bloggers...





Harini aku dok buat pasai dalam opis..hahahha. Sambil buat keja dok layan lagu hindustan. Aku emo betuila lagu-lagu depa ni....hehehehehe. Kadang-kadang rasa kaki tangan aku pun nak terrrrrrgerak bila tengok video klip lagu-lagu depa.haishhhhhh..





Kadang-kadang aku terpikiaq jugak, punya la berkesannya lakonan depa ni, sampai boleh buat orang emo, gelak sakan sampai nak tergolek, rasa takut, rasa nak marah melalui watak-watak yang depa lakonkan. Kalau tanya aku, hero mana aku paling suka, errrrrrr..errrrr...aku suka ja bagitau suka tengok Salman Khan, tengok ja na bukan admire. Sebab apa?errrr..maleh la nak habaq..haha





Walaupun aku selalu dok ulang tayang, dan dah tau jalan cerita, tapi still tak boring nak tengok...






















Kalau aku tengok cita hindustan yang sedih-sedih ngan mak aku, aku jarang la nak capai sekotak tisu, sebab aku rasa besa ja.... Tapi kalau aku tengok sorang-sorang, bukan takat sekotak, segulung tisu toilet aku rasa abeh kat aku..hihihihi..kan aku dah cakap aku emo. Kalau cita melayu, ni feeling sket-sket ja, tak kuat sangat cam cita hindustan.




Tapi apa-apa pun, cita hindustan mesti rumah ada kolam kat lantai..gilossss ah..Bapa juta la rumah depa, teringin rasa macam nak guling-guling kat lantai depa tu..hahaahha.. (pagal!...)




8 comments:

syaimz said...

waah,layaaaan. member aku ni pun jenis layan hindustan & bollywood...tapi laki pulak tu.

haha,sweet kan? XDDD

::Mastura Zakaria:: said...

@ syaimz


hahaha, ya ka...sweetnya.....jiwa halus kot..hihi

Akulah Pak Lan said...

tudia pepagi dah layan..naya

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan


Layan jiwa sat..hihihihi

Akulah Pak Lan said...

haha....yala

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan


harini tema sehari melayan hindustan..hihihihi

adib syazwan said...

hari hindustan sedunia bile?(tibe-tibe je)=P

HaNa Hani said...

hana cuti neyh je bape juta kali tgk 3 idiots..
ok over la kan sampai berjuta
haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails