nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, June 6, 2011

::AKU ADALAH ORANG YANG TAK BOLEH DIBERI PILIHAN::

Assalamualaikum bloggersssssss...





Aku blur..aku blur, aku confused..Huh, apa yang aku blurnya ni? Aku blur bila dibagi pilihan. Sebab tu, jangan selalu tanya aku 'nak yang ni ka atau yang tu?' mesti aku takleh jawab. Aku blur. Sebab tu aku tak boleh jadi menteri kabinet apa-apa. Sebab aku cepat blur, dan aku tak reti nak pilih yang mana satu...Aku umpama patrick....








Paling blur, kalau orang tanya, 'kita nak makan kat mana ni?' ha sudahhhhhhhh...aku poning nak jawab ha... Kadang-kadang aku tak boleh nak jawab pun aku nak makan apa.hahhaha, kronik gilossss dah ni.... Cara yang paling selamat adalah setkan one place yang peaceful, then aku akan ikut. Tu ja yang selamat.. hahahhaha





Pelik aku ni. Maka ramai yang suruh aku berkawan dengan si patrick ja, mungkin dia ja yang boleh blur sama dengan aku. Kalau nak suruh aku pilih, boleh ja....bagi tempoh kat aku, bagi aku tidoq dulu, pastu aku bangun dan bagi jawapan. Once dah keputusan dibuat, jangan cuba alihkan keputusan aku tu...hahahah, takut tak?





Kesimpulannya, jangan lantik aku sebagai menteri pertahanan. Satgi aku blur, taktau nak tembak ka tak....sebelum aku tembak orang, orang tembak aku dulu..huhuhu

3 comments:

cik zie said...

haha . apela .

MISS QASEH SAIFUDIN said...

hihi..sama laa...sbb tu xsuka kalau org tny nk makan ape?..kat mana?..sbb xtaw nk jawab ape..hihi..=P

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

takpe lah,selalu jd blur pun itukan diri anda kan..
Okay ape..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails