nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, June 12, 2011

::MODE: DEMAM::

Assalamualaikum bloggers....





Dah lama aku tak mengupdate sepatah dua kata dalam ni. Dari hari jumaat, aku terhantuk pintu sampai bengkak kepala, and since then kepala aku dah tak berapa nak center..hahahah. Bukannya tak center apa, cuma bengkak dan sakit sangat. Sampai takleh nak sentuh.








Dan semalam, aku start sakit tekak. Rasanya sebab minum ais overload kot, dan secara langsungnya, harini.... officially demam panas dan batuk, non-stop pulak tu......adehhhh....sesak jiwa...so, hilang aku mood aku nak update entry baru. Harini aku gigih jugak nak menaip ni.





Sampaikan aku rasa takleh nak dekat dengan laptop, haba dari laptop pun buat aku rasa lagi nak demam doh....Nanti aku dah stabil, sket, aku update entry baru okeh. take care. Ann for those yang demam macam aku, jom kita tidoq...





sekian, untuk makluman.

10 comments:

adib syazwan said...

hilang aku mood aku nak update entry baru?haha..akq taip pon xbetul da..hehehehe..patot la lame xde entry baru..rupanya...jeng jeng jeng..demam ye...rehat la ye..makan la ubat tu..huhuu

Akulah Pak Lan said...

tc..cepat sihat

Andrik McVean said...

hi i have followed your blog and i hope you can follow me back :-)

MerLe said...

jaga diri elok2..rehat ckup2..mkn ubat ikut time betul..insyaAllah cepat sembuh =)

NasZ said...

semoga cepat sembuh k?...huhu..

jemput baca entry saya ye?..huhu..

MINDA ... TEMPAT SETIAP PERKARA YANG KITA NAK BUAT BERMULA...

::Mastura Zakaria:: said...

@ adib syazwan

kepala pun blur2 dah ni adib..huhu

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan

insyaallah pak lan....

::Mastura Zakaria:: said...

@Andrik McVean

i will..

::Mastura Zakaria:: said...

@MerLe

insyaallah..thanks dear...

::Mastura Zakaria:: said...

@NasZ

time kasih...ada mood nanti blh pi baca..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails