nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, April 23, 2011

::1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN::

Salam 1 Malaysia buat semua kawan-kawan jauh dan dekat,



Pagi ni aku mengupdate entry pertama untuk hari ni ngan 1st giveaway. Sekali lagi aku menyeru kalian, (cam hapa ja seru-seru) hehehehe..takda lah...mehla kita sama-sama meramaikan keadaan sebab aku memang suka join-join benda alah macam ni.



sapa nak test power..hahahaha mai klik sini




boleh tengok syarat segala bagai kat blog tuan rumah ye. Nasib bek la tak kena buat slogan, kalau tak mau mati kutu aku nak buat skrip skema lagi.hahahhha..Tapi alamak, kena tag pulak. part ni aku serabut sket...hahah. Takpa la, untuk memnuhi kriteria penyertaan aku tag jugakla..mari kita tengokkkkkkkkkkk, siapa yang kena....








Okeh, menurut informasi penganjur:

EXPIRY DATE : 22 MEI 2011

JAM : SEMINIT DAN SESAAT SEBELUM 12 TENGAH MALAM

lambat lagi ni ....bolehla join

3 comments:

Cik Ezy said...

mekaseh tag,..
nt cik ezy join ye..
=)

HAJAR hasan said...

errr.. teehee~ lawatan rasmi dari pihak penganjur. terima kasih sudi join. ;)

::Mastura Zakaria:: said...

selamat join cik ezy....
hajar:same2....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails