nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, April 27, 2011

:: MEMANG ADA BANGKU KOSONG::

Salam 1 Malaysia.........


(Update lagi entry di malam sempena besday aku ni)
wahhaaaa..promo jap.




Oh....sebenarnya BANGKU KOSONG kadang-kadang tersedia di mana saja..hehehhe..Mesti hangpa dok pelik natang hapa la yang aku dok ngarut malam ni. Hahahha..takda la sebenonya aku ajak semua penggiat blog marilah sama-sama kita join bloglist bangku kosong.



Apa?taktau?haaa...untuk mengetahui dengan lebih lanjut, silalah klik sini.Nanti barula korang tau...Oh, lupa pulak aku nak copy bloglist aku....sat...sat...










Ha...sapa nak skodeng pi cari tepi bloglist aku tu, agak-agak nama cam ada ejaan BANGKU tu, pi la terjah. Mana laaaa nak tau kot-kot ada yang teringin terjah beliau.hehehe.....






Oh, menurut bangku kosong:

EXPIRY DATE: berkuatkuasa tengah malam ni




sekian, untuk makluman.

4 comments:

solo molo said...

singgah dari blog Bangku Kosong...
jom join ramai-ramai !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bangku-kosong-saya-tak-tipu.html

OreO HitaM said...

SHL.. yg ke 2X

hasrul hassan said...

salam .. terima kasih ehh ...

::Mastura Zakaria:: said...

solo molo:singgah sudah....

oeo...tq encik oreo..

hasrul hassan: sama2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails