nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, April 26, 2011

::TREND RAMBUT LATEST YANG DIGILAI RAMAI::

Salam 1 Malaysia.





(Gaya, mutu dan keunggulan)


Semalam tiduq awai, tak dan nak update entry. Nanti, aku akan reply komen semua secara berkala ye, hehehe. Harini memandangkan aku tak berapa sibuk sebelum aku sibuk (eh!apa aku cakap) aku nak share sket la, fesyen rambut pilihan yang menjadi kegilaan muda-muda remaja la ni.




Fesyen kali ni menampilkan pelbagai model bergaya yang berjaya menyumbang kepada penghasilan baekkkkkkkkkkkkk punya. mesti mereka ni berbangga kerana founder of fashion.hehe.Cayalah!


































































































Kalau macam ni kan comey sket. sejuk hati nak mandang pun.





Moral of the story: Anda mampu mengubahnya =) Renung-renungkan dan selamat beramal.

7 comments:

OreO HitaM said...

Ok..lepaih ni i pakai tudung..mesti nampak ayu gitu

::Mastura Zakaria:: said...

hahahhahahha..janganla macamtu oreo....

NUR AYNIE said...

cantek nyer rambutt hihihi~~

cik bAtu said...

hahahhaa...hamik ko ! sjibik kot...

::Mastura Zakaria:: said...

aynie:hehe...passion + fesyen

cik batu..trendy tu..hahhaha

shams said...

salam..
dtg dari segmen abg belog cari blog..
terima kasih sudi jenguk saya,,
,membalas kunjungan..

entry : haiwan pun nak berfesyen...
tapi kita manusia..berpada2 la lau nak berfesyen..
asal menjaga batasan syariat its ok kan..

::Mastura Zakaria:: said...

hehehe...akal ada, kena pandai lah bezakan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails