nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, April 26, 2011

:: SMS YANG AKU PERNAH DAPAT %*&^@#::

Salam 1 Malaysia





Lepas berpenat lelah berblog-walking serata benua, baru lah aku terasa nak update entry sepotong-dua harini. hehehheh. Di saat kebusangan yang amat di tengah hari buta ni, aku dapati, kurang pulak laaaa blogger yang buat segment bloglist nih. Sunyi la pulak, kalau tak memang aku yang suka menyemakkan segmen orang.haha. 




Sapa nak buat segment invitela aku. Dapat aku pi nyemak dan penuhkan page korang (agagagaga....request tak tahan!haha).





Tengah-tengah aku dok melangut enset aku ni disebabkan keburingan amat,haha. Aku tengok ada ja kawan-kawan aku yang send sms macam-macam. Kengkadang buat aku gelak, kengkadang buat aku emo, kengkadang buat aku rasa nak &^&^$#%%&@#@#$$%%.huhu....










Antara sms-sms yang aku penah dapat:



(Walaupun berpinau mata aku)



AnGkAT tagaN!
inI RoMPaKan!
YaNG HenSEM Ke SeBELah KaNAn!
yaNG lAwA ke SeBelAh KIri!
yANg WaJaHNYa hoDoH ke TeNgaH.
AWak! yE AwK jgn pUrA² bAce SMS!.
cEpAt Ke TeNGah !!



=========================



satu masa dahulu ada 7 org pahlawan…..
hang tuah
hang jebat
hang lekir
hang kasturi
hang lekiu
hang baca


hang BODOH!


=========================



Aku dah fedup betul dengan ko ni! Ko jaga sikit mulut ngko tu!
Apasal ko ni busybody betul!
Habis semua orang ko bagitau yang aku ni… Kiut!



=========================



Ada cinta tapi tiada kejujuran…
Ada kasih tapi tiada kesetiaan…
Ada keikhlasan tapi tiada keluhuran…
Ada kebahagian tapi tiada kesabaran…
Tapi kalau ada ASTRO…
macam macam ada!... Hehe


 
=========================


 
Anak cina di Tanya…

Atuk apa nama? Quat Ngo Rat
Mama apa nama? Quat Ley Ter
Bapa apa nama? Quat Ray Sing
Abang apa nama? Quat Ley Park
Ni.. yang tengah baca sms ni? Quat Ken Tut!



=========================



Lumrah alam… Bila kita susah, tiada siapa yang nak tolong…
Bila kita sepi, tiada siapa yang nak temankan…
Bila kita sakit, tiada siapa yang bertandang…
Tetapi bila kita kentut… Semua orang pandang!



=========================



"Cinta..ibarat kentut..." makin dipendam makin gelisah...
bila di lepaskan ....... ahhhhhhh lega rasanya.......


=========================



mulau mandan nyawuh ngenengah,
ngunung naik nenyemang ningnga,
anyur madan ningamung nanah,
muni yang maik ningenang nyua..
kesiannya awak.. sengau rupanya!



========================




sekian, untuk makluman.

9 comments:

OreO HitaM said...

Mai cek mai cek mai..
terjah blog cek..

::Mastura Zakaria:: said...

sat..nak pi....

OreO HitaM said...

orite..tq singgah...lupa nak warning ada gmbaq 18sx

♥sophie♥ said...

HAHA,,cukop frust dpt msg camto,, HAHA
;p

Muhammad Zulhusmi said...

Habis semua orang ko bagitau yang aku ni… Kiut! <---- ini sgt nice..! haha

::Mastura Zakaria:: said...

oreo:huhuhu..awat tak habaq awai, geli wo0o0

sophie: hahahha

zulhusmi:hahaha ce try send...

= d = said...

da lame x dapat msg2 cam tu..
:)

Syuxer said...

dulu dapat la gak mesej gini heheh..skang dah xde dah..ntah nape..celcom blok kot hhahah..memang kelakarla dapat mesej2 cam kat atas hehe

fazhana said...

haha..mesej2 camni kelakar, tapi kalau tgh tension, blh sakit ati n.. :) jemput ke belog..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails