nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, April 22, 2011

::AKU HARGAI SEMUA FOLLOWERS AKU::

Salam 1 Malaysia buat sesapa je laaa yang baca....


(Entry bergenre terharu)




Terasa diriku begitu berharga...Ecehhhhh, cam duta plak.ha, bukan Jalan Duta tu tau. Dulu takdak sapa sangat la yang kenai aku, actually aku dah start create blog ni dah lama. Nak tau tahun bila, boleh siasat kat first entry aku tu. Aku pun taktau dulu hapa jadahnya blog-blog ni. aku dok ingat eh, block ka?belok ka tah hapa-hapa, maklum ja la, buta huruf.





Masa dulu ada la kawan aku yang suruh aku berblog-blog segala ni. Tapi aku pun satu hal, orang suruh  buat, masa dia cakap tu aku tengah free, aku pun buat ja la.....Tapi aku taktau pulak nak tulih menatang apa dalam blog aku, yang aku tau aku pakai sunblock ada la. Aku guna Tia Amelia(haha, tetiba terbocorrr secret aku), tapi aku dengaq Natasya tu bahaya eh?bukan Hudson tu lah..kosmetik Natasya tu.kan dah masuk berita. Ahhh sudah, aku dah terlari trek nih.





Sebenaqnya, aku ada jugak dok update entry, tapi jarang la.....Sebab aku tadak berukbend, dulu laptop aku suka moody, pastu aku lak ada komitmen sana sini. Baru nak naip kat blog, shooting sana shooting sini, (macam artis ja aku)perasannnnnnnn!hahaha, jangan muntah kat sini. Tapi la ni aku dah maju ngan berukbend aku menemani, lappy kesayangan dan kecintaan aku ni, dengan sokongan padu dari kawan-kawan merangkap followers aku. 






Ada orang follow tu bukankah tanda sokongan?cayalahhhhhhh. Ni yang buat aku terharu nih. Dulu rasa renekkkkkkkkkk ja aku nih. Sapa la nak baca blog aku ni. Ada ka orang nak baca sangat, kecuali yang kenai-kenai aku. Tu pun add sebab kenai aku, bukan nak baca sangat apa yang aku dok merapu dalam ni.





Dulu aku men tulih apa yang patut, bukan tulih la, menaip. Tapi ada setengah orang bagitau, macam zero ja apa aku buat tadak jiwa langsung. Pastu cam tenuk ja aku dok perati blog aku sendiri, jiwa apa jadah yang aku ado?kau ado?aku pun taktau. Masa dulu, ada orang hantaq email kat aku,pastu aku mintak permissionla nak publish pun untuk sumbat lam blog aku, kan aku takdak jiwa lagi. Kengkadang aku men publish ja. Sapa suh hangpa lambat reply email aku.huhu





Pastu start bulan APRIL ni, aku baru aktif balik nulih. Sekali lagi bukan nulih ye, menaip. Aku hargai sangat-sangat la sapa yang dok follow aku walaupon kengkadang entry aku cam zero. Graduan berentry zero...wahhhhh.... malu tahap dewa pulak ngan title camtu. Takmaula title tu. Jatuh pulak saham aku. Pasnih, dengan support'an' semua aku akan aktif menerjah blog-blog orang.





Kalaula aku kaya cam Yusof Haslam, memang aku bagi Sunquick botoi besaq kat semua follower aku, cakap ja nak perisa apa, tapi apakan daya, duit PTPTN pun aku dok sangkut nak bayaq lagi ni....dengan entry ni la aku nak bagitau semua followers aku.....Bahawa anda adalah yang saya hargai pada saat ini (walaupon tak cecah riban-riban pun). Tapi aku suka. La ni kadang-kadang sampai ngigau sebab aku tak update entry 'berjiwa' dalam ni.... Ha jiwa dak aku malam ni.





Nanti bila dah followers aku ramai sket, agak-agak dah muat 100 gerabak keretapi, aku tolong promote plak blog followers aku. Ha,sila terharu. Macam wakil rakyat pulak tiba-tiba dok canang baekkkkkk punya. Tapi betui ni, tak guna pun kita nak dengki-dengki ngan orang. Semakin banyak kita buat bek, lagi juta-jutaan orang bek ngan kita.




sekian, untuk makluman.

8 comments:

GeminiGurlz said...

post entry pertama tia amelia? sya pakai tu jugak!hehe

::Mastura Zakaria:: said...

hehehhe..ya ka? buleh join group tia amelia ni..hehhehehe

OreO HitaM said...

Patut letak nota kaki berbunyi

"Tlg click la nuffnang saya..duit ptptn saya tak cukup"

::Mastura Zakaria:: said...

hahahha..takmau...rasa cam malu lak nak bagi arahan..hahahha

adib syazwan said...

wow...!boleh la join yek~

::Mastura Zakaria:: said...

nanti kalau dah muat 100 gerabak keretapi baru ley buat segmen...sekarang ni malu lagi nak buat...hehehhehe

nida husna said...

saya pon hargai follower saya..hehehe

::Mastura Zakaria:: said...

nida: hehehehe..sapa lah kita tanpa followers ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails