nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, April 27, 2011

::APA FAEDAHNYA KAU JOIN BLOGLIST?SEGMEN?::

Salam 1 Malaysia......



(Entry berbaur agak provokasi)

Ada orang tanya aku? Apa motifla masuk menda-menda yang tak mendatangkan 'hasil' ni? hahahaha.. Macam nak gelak pun ada. Tapi tak bekkk o gelakkan orang,(walaupun aku sedikit sengih-sengih ja).hehehehhe



 
Memang. Memang aku suka gila bila nampak segmen ke bloglist ke. Sebabnya. Salah satunya kadang-kadang idea aku kering kontang, taktau nak cerita apa. Tu yang aku suka join bloglist orang ni....




Kalau orang tanya aku, apa faedah?senang ja jawapan aku. Aku memang suka kawan dan berkawan dan berkawan. So takla salah kalau aku ambik inisiatif pi blogwalking kat blog orang, yang aku rasa cantik, tertarik, tu aku follow. 





Bab jalan memang terserah kat aku. hahahaha. Aku jalan ja(kat blog laaa) mana aku suka. Kalau aku suka entry menarik, aku join la komen-mengomen, jerit-menjerit kat shoutbox. Kan best tu. Sambil tu bolehla memancing guna umpan untuk orang singgah blog kita.





Tapi salah satu cara aku paling tak suka komen, ok dah follow sini....nanti follow me back. oooo no no no no, no no no no dont lie....hahahha(macam lagu ja ni). Aku tak suka jerit macam ni kat shoutbox orang. Buatpa kita nak paksa orang kan? suka hati dia la nak follow ka takmau. Helo, kita ni bukan lah macam tu caranya nak cari publisiti.




Tapi kalau orang drop komen, atau tinggalkan jejak kat entry-entry aku, insyaallah aku follow. Aku ikhlas ni...hehehehhe. Jadilah kita mencari kawan yang boleh kongsi idea. Kan baguih tu...Lagipun berkawankan biar beribu?tak gitu?





Sekian, untuk makluman.

4 comments:

Cute MuM said...

cute mum sebelum nie jarang join bloglist @ segmen sebab malu nak kenalkan diri pastue wat entri merapu ker.. sekarang baru cuba berjinak-jinak untuk join..
:)

shafmechy said...

segmen byk je faedah..huhu

Syuxer said...

heheh saya follow je blog korang phtu..tinggalkan jejak dan terserahla pada dia samada nak follow atau tidak..heheh

::Mastura Zakaria:: said...

hehehe..good..berkawan byk caranya..antara ikhlas dan x je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails